CLOUD Festivals… Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike od 14. do 30. avgusta na Ušću

0
539
Cloud Festivals/ Photo: Promo (BBF)
Oglasi

Prognoza za avgust je izgleda već sada poznata: oblak dobre zabave nadviće se nad Beogradom i trajaće dve i po nedelje.

Cloud Festivals platforma objedinila je tri velika muzička festivala koji će, jedan za drugim, biti održani na Ušću od 14. do 30. avgusta. Ulaz na sve festivale u okviru Clouda će biti besplatan.

Cloud platforma će stanovnicima i gostima Beograda omogućiti potpuno novo festivalsko iskustvo, objedinjujući različite muzičke pravce i postavljajući nove standarde tehničke produkcije.

Cloud Festivals/ Photo: Promo (BBF)
Cloud Festivals/ Photo: Promo (BBF)

Belgrade Beer Fest, najposećenija letnja manifestacija u regionu, zagrmeće prvi – od 14. avgusta, a tokom pet dana trajanja festivala na četiri bine nastupiće 120 izvođača.

Zvuci popularne muzike prolomiće se Ušćem na Belgrade Music Week festivalu, od 23. do 25. avgusta. Letnje izdanje festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće 20 najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Poslednji dan Clouda, 30. avgust, rezervisan je za tradicionalni koncert klasične muzike pod otvorenim nebom, Noć muzike, koji posle tri godine na Tašmajdanu postaje celovečernji spektakl uz svetski poznate goste.

Cloud Festivals/ Photo: Promo (BBF)
Cloud Festivals/ Photo: Promo (BBF)

Cloud platforma je nastala u saradnji Skymusica i Beogradske kulturne mreže, a Beograd će ovog leta još jednom potvrditi status najzanimljivije city – break destinacije u Evropi.

Tokom 17 dana trajanja Clouda na Ušću se očekuje više od million posetilaca kao i rekordni broj turista.

Photo: Promo

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime