Četvorica muškaraca optužena za smrt zvezde serije “Wire”

0
353
Oglasi
Majkl Kej Vilijams/Photo: press promo
Majkl Kej Vilijams/Photo: press promo

Četvorica muškaraca uhapšena su jer su navodno bila deo organizacije za krijumčarenje droge koja je prodavala smrtonosni heroin s fentanilom glumcu i producentu Majklu K. Vilijamsu, navodi se u saopštenju državne advokatske kancelarije Sjedinjenih Država južnog okruga Njujorka.

Vilijams, najpoznatiji po ulozi Omara Litla u HBO seriji “The Wire”, pronađen je mrtav u septembru 2021. godine u svom stanu u Njujorku.

Kasnije je ustanovljeno da je glumac preminuo od slučajnog predoziranja, i to samo nekoliko sati nakon što je kupio heroin sa fentanilom, što je zabeleženo na video-snimku sigurnosne kamere.

POTVRĐENO, GLUMAC MAJKL KEJ VILIJAMS UMRO OD SLUČAJNOG PREDOZIRANJA…

Čovek koji je viđen kako Vilijamsu predaje drogu na trotoaru u Bruklinu, Irvin Kartahen (39), optužen je da je direktno izazvao smrt glumca, saopštile su vlasti.

Osim Kartahena, H. R. (57), L. K. (56), i K. M. (70), uhapšeni su u utorak i svaki od njih optužen je za “zaveru za distribuciju i posedovanje s namerom distribucije fentanil analoga, fentanila i heroina”, navodi se u sudskim izveštajima.

Za optužbu je predviđena obavezna minimalna kazna od pet godina zatvora i maksimalna kazna od 40 godina, piše CNN.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime