Buč Kesidi snimili spot u rodnom mestu Josipa Broza Tita

0
262
Buč Kesidi/Photo: - Vladimir Nićiforović
Oglasi

Grupa Buč Kesidi ove nedelje u Zagorju je snimila novi video spot, ali i napravila poseban photo session na poznatim zagrebačkim lokacijama, kao svojevrsnu posvetu gradu u kojem će uskoro imati rasprodat stadionski koncert.

Novi singl, čiji naslov bend još ne otkriva, svoj će videospot dobiće sredinom maja, a kadrovi su proteklih dana snimani u Zagorju, tačnije u Kumrovcu. Biće to, posle “Curimo po asfaltu” i “Skupi snagu”, treća pesma s predstojećeg novog studijskog albuma.

“Skupi snagu”… Pančevački Buč Kesidi predstavio novi video singl i najavio nove koncerte

Uporedo s novim spotom Buč Kesidi fotoapartom su prošli poznata zagrebačka mesta – Radićevu ulicu, kultni Krolo i Tunel Grič, a uskočili su i u gradski tramvaj. Sjajan session autora Luke Trajkovića, inače direktora fotografije na svim spotovima benda, posvećen je gradu u kojem je grupa zabeležila neke od svojih najvećih uspeha, poput 5 rasprodatih koncerata zaredom u ALU, ali i jednom koji uskoro dolazi.

Buč Kesidi 27. maja sviraju na zagrebačkom stadionu Šalata i biće daleko najmlađi bend nove generacije koji će rasprodati ovaj omiljeni gradski koncertni prostor.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime