Bubnjar System Of A Down ljut na sebe i svoj bend: Uvredljivo je što ne pravimo više nove muzike…

0
272
Oglasi
Džon Dolmajan/Photo: wikipedia.org/Maron.Ibrahim
Džon Dolmajan/Photo: wikipedia.org/Maron.Ibrahim

Poslednji put nove pesme benda System Of A Down čuli smo 2020. godine kada su posle 15 godina tišine, ponovo muzički progovorili. Tad su svojoj publici pružili poslednju autorsku muziku, a to su bili singlovi “Protect The Land” i “Genocidal Humanoidz”. Pre toga, u 2005. godini, objavili su album “Hypnotize”.

DŽON DOLMAJAN, BUBNJAR SYSTEM OF A DOWN: SMRT KRISA KORNELA NAS JE TRGLA IZ LETARGIJE…

Na retko objavljivanje pesama svog benda osvrnuo se bubnjar Džon Dolmajan, koji je u YouTube intervjuu izjavio kako je uvredljivo što System Of A Down ne stvara novu autorsku muziku. Svoju tvrdnju objasnio je time što upravo oni imaju “dar od Boga ili koga već”, a umesto da ga iskoriste, oni ga rasipaju. System Of A Down, time je, po njemu, uvredio sve one koji pokušavaju, a ne uspevaju.

VRATILI SE S DOBRIM RAZLOGOM… POGLEDAJTE SPOT ZA PESMU “GENOCIDAL HUMANOIDZ” BENDA SYSTEM OF A DOWN

Oni su uspeli, imaju fanove, milionske brojke prodatih albuma, imaju talenat, i ljude žedne nove muzike, a oni to jednostavno ne rade. I to je najgore što mogu – imaju sposobnost, a ne koriste je.

U istom razgovoru govorio je kako oni očigledno imaju još toga da pruže svetu, a takođe je rekao da kad jednom objaviš nešto što u svetu ima uticaj, pitaš se zašto ne radiš to stalno.

KLINCI PRETVORILI “CHOP SUEY” BENDA SYSTEM OF A DOWN U CRKVENU PESMU… PA DOBRO, SKORO PA CRKVENU

Članovi SOAD nikad nisu javno rekli da odustaju od stvaranja sopstvene muzike, ali frontmen benda, Serž Tankian, izjavio je da nemaju plan da stvaraju nove pesme u skorije vreme. Džon Dolmajan je u intervjuu takođe rekao da bi SOAD bio u stanju da pravi novu muziku kada bi svi članovi benda bili voljni i želeli sve ostalo da ostave po strani. Rekao je kako je on spreman da to učini, ali ne smatra da su spremni i njegove kolege iz benda.

Bendovi koji su svoj vrhunac već doživeli, neretko se odlučuju da smanje produkciju, a usmere se na koncerte i monetizaciju popularnosti, pa ovakav stav drugih iz benda ne čudi mnogo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime