Džon Dolmajan, bubnjar System Of A Down: Smrt Krisa Kornela nas je trgla iz letargije…

0
50
Photo: Facebook @systemofadown
Photo: Facebook @systemofadown

Smrt legendarnog muzičara Krisa Kornela naterala je bubnjara grupe System Of A Down, Džona Dolmajana da se zapita zbog čega je bend protraćio poslednjih 12 godina na sceni.

– Zaista je tužno to što smo poslednji album izdali pre više od jedne decenije. Bukvalno smo protraćili proteklih 12 godina. Ipak, kada bi me neko pitao zašto je to tako, ne bih znao šta da mu odgovorim – rekao je Džon i dodao:

– Da je bilo po mom, do sada bismo imali čak pet novih albuma. Mislim da time što ne radimo na novom albumu samo sebi činimo medveđu uslugu. Svi smo ograničeni vremenom. Eto, Kris je iznenada preminuo. Njegova smrt me je naterala da se probudim i shvatim koliko sam vremena izgubio.

Džon Dolmajan/ Photo: Facebook @johndolmayanofficial
Džon Dolmajan/ Photo: Facebook @johndolmayanofficial

Dolmajan je otkrio da iako još uvek nema novog albuma, bend ipak radi na novim pesmama:

– U proteklih godinu dana ne izlazimo iz studija. Radimo na novim pesmama, za koje, sa sigurnošću mogu da tvrdim da su najbolje što smo do sada odradili. Sada smo zreliji i iskusniji i mislim da smo uspeli da prevaziđemo same sebe.

Inače, bend je poslednji album pod nazivom “Mezmerize/Hypnotize” objavio 2005. godine, a od tada fanovi nisu imali priliku da čuju nijednu novu pesmu.

System Of A Down će sledećeg meseca nastupati na DOwnload festivalu kao jedan od glavnih bendova.

I.N./Izvor: nme.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime