Bubnjar Čarli Vots operisan… Propušta turneju Rolling Stonesa, menja ga Stiv Džordan

0
285
Oglasi
Čarli Vots/ Photo: FAcebook @therollingstones
Čarli Vots/ Photo: FAcebook @therollingstones

Bubnjar Rolling Stonesa Čarli Vots , koji je sa bendom od 1963. godine, verovatno će propustiti njihovu predstojeću američku turneju ove jeseni.

Vots je u junu napunio 80 godina i “malo je verovatno da će biti dostupan” za predstojeću turneju benda “No Filter” po američkim stadionima nakon što je prošao neodređenu medicinsku proceduru, rekao je portparol Stonesa.

– Čarli je imao potpuno uspešan zahvat, ali su njegovi lekari ove nedelje zaključili da mu je sada potreban pravi odmor i oporavak – rekao je portparol, prenosi Variety.  – S obzirom da probe počinju za nekoliko nedelja, u najmanju ruku je veoma razočaravajuće, ali takođe je pošteno reći da niko to nije znao.

Čarli Vots sve iznenadio izjavom: Bouvi nije bio muzički genije, bio je drag čovek i napisao je nekoliko dobrih pesama…

Na njegovo mesto doći će veteran bubnjar Stiv Džordan , koji je godinama svirao sa suosnivačem Stonesa Kiom Ričardsom. Džordan je nazvao apsolutnom čašću i privilegijom biti Votsov zamenik, dodajući da se raduje probama sa ostalim članovima.

– Niko neće biti srećniji od mene da odustanem od mesta na bubnju čim se Čarli javi da je spreman da krene – rekao je Džordan.

Muke po Čarliju…  Bubnjar Stonesa nema bubnjeve u kući, njegovoj ženi smeta buka

Turneja “No Filter” počinje u St. Luisu 26. septembra. Bend će posetiti nekoliko američkih gradova, uključujući Dalas, Atlantu, Los Anđeles i Las Vegas.

– Radim naporno da bih bio potpuno fit, ali danas sam prihvatio po savetu stručnjaka da će ovo potrajati – rekao je Vots u njegovoj izjavi. – Nakon svih patnji fanova uzrokovanih Covidom, zaista ne želim da mnogi obožavaoci RS-a koji su kupili karte za ovu turneju budu razočarani novim odlaganjem ili otkazivanjem. Stoga sam zamolio svog velikog prijatelja Stiva Džordana da krene umesto mene .

Vots je jedini član Rolling Stonesa osim Mika Džegera i Rilardsa  koji se pojavio na svakoj studijskoj ploči benda. Uspešno se lečio od raka grla 2004. godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime