Home»Muzika»Muke po Čarliju…  Bubnjar Stonesa nema bubnjeve u kući, njegovoj ženi smeta buka

Muke po Čarliju…  Bubnjar Stonesa nema bubnjeve u kući, njegovoj ženi smeta buka

4
Shares
Pinterest Google+
Čarli Vots/ Photo: FAcebook @therollingstones
Čarli Vots/ Photo: FAcebook @therollingstones

Ceo svet je sa simpatijama gledao kako Čarli Vots svira “vazdušne bubnjeve” tokom nastupa Rolling Stonesa u One World projektu pre nekoliko nedelja, i svi su imali jendo pitanje – a gde su mu bubnjevi?

Svet je bio oduševljen što su se i The Rolling Stones odazvali na dobrotvornu akciju koju je Lejdi Gaga organizovala u auradnji s Global Citizenom i Svetskom zdravstvenom organizacijom.

Džeger, Ričards, Vud i Vots su, nastupajući pojedinačno iz svojih domova u koje smo tada slobodno da zavirimo, povezani putem web kamere, izveli klasik iz 1969. godine ”You Can’t Always Get What You Want”.

Fanove je istinski zabavilo što je ČArli Vots koristio kofer i naslonč na stolici da “udara” svoj deo pjesme – “svirajući” na unapred snimljeni track drum.

– Čarli oduševljeno svira “vazdušne bubnjeve” i takav sadržaj nam treba – jedan je od brojnih komentara na društvenim mrežama, ali mnogi su se zapitali i zašto legendarni bubnjar ne koristi prave bubnjeve.

– Jako je zanimljivo što je Čarli Vots ceo život proveo kao bubnjar  The Rolling Stones a očigledno nema bubnjeve u svojoj kući – napisao je drugi fan.

Međutim, postoji razlog zašto Čarli ne svira kod kuće. Njegova supruga ne voli buku, pa on može da svira bubnjeve samo kad je na turneji, piše Radiox.co.uk.

Britanski portal podsjeća da je 1989. godine Charlie u intervjuu objasnio svoje nevolje:

– Zbog onoga što radim ne mogu da sviram bubnjeve kod kuće, pa da bih svirao moram da odem na put, a da bih mogao da odem na put, moram da napustim dom i to je poput užasno začaranog kruga koji je oduvek bio moj život. Ne volim život s koferima. Mrzim da budem daleko od kuće. Uvek radim turneju misleći da je posljednja i na kraju uvek napustim bend. Ali se onda vratim.

HL/Izvor: glas.ba

Previous post

Jedna mladost, jedan EP... Punkersko pretumbavanje muzičke terminologije grupe Kurve

Next post

Madona na stubu srama... ponovo... Reagovala na rasizam, komentari ogorčeni: "Ovo je najgluplja reakcija ikada"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *