Brus Dikinson posle 18 godina najavio samostalni album “The Mandrake Project” i kreće na turneju…

0
396
Brus Dikinson, The Mandrake Project, promo
Oglasi

Brus Dikinson najavio je svoj prvi samostalni album posle skoro dve decenije. Sedmi samostalni album, “The Mandrake Project”, frontmena Iron Maidena izaćiće početkom iduće godine.

Dikinson je u izjavi za medije rekao kako je ovaj album za njega vrlo lično putovanje i da je izrazito ponosan na njega.

Valjda to ide s godinama… Brus Dikinson napunio 65 i priznao da je pogrešio što je obradio svoju omiljenu pesmu

– Roj Z i ja smo ga godinama planirali, pisali i snimali i jako sam uzbuđen što će ga ljudi konačno čuti. Još sam više uzbuđen zbog mogućnosti da krenem na put s ovim neverovatnim bendom koji smo okupili kako bismo album mogli da oživimo. Planiramo da sviramo što više koncerata na što više mesta za što više ljudi! Što se tiče ovog projekta, uskoro ćemo sve otkriti.

O predstojećem albumu Dikinson je govorio još u martu prošle godine kad je za Consequence izjavio da na “The Mandrake Project” radi još od posljednjeg albuma, “Tyranny Of Souls”. U nastavku je rekao da traži prazan prostor kad će se moći potpuno da se posveti albumu i završi ga do kraja.

Takvi se više ne prave… Ni Brus Dikinson, ni Iron Maiden, a ni… Boeing 747

Poslednji samostalni album koji je Dikinson objavio bio je “Tyranny Of Souls” iz 2005. godine. Na tom albumu je radio s Roj Z-jem koga je angažovao i za predstojeće izdanje.

Dikinson je najavio prve koncerte svoje “The Mandrake Project” turneje. Za april i maj iduće godine planirani su koncerti u Brazilu i Meksiku. Za sada nije poznato hoće li Dicinson u sklopu svoje samostalne turneje svirati po Evropi, ali to je skoro izvesno.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime