Brkovi slave 20 godina… Balkan Stars gledaćemo 11. maja na Kalemegdanu

0
141
Brkovi, Priča 2021/ Photo: AleX
Oglasi

Popularni balkanska punk folk wellness bend Brkovi, tokom ove godine obeležava dve decenije postojanja nizom koncerata u regionu, a najveći samostalni beogradski koncert do sada biće održan u subotu, 11. maja na Kalemegdanu.

Članovi sastava Brkovi poručili su svojim fanovima “Vidimo se, bit će najbolje ikad!“ i najavili maratonski nastup i nesvakidašnji audio-vizuelni šou, pažljivo izrežiran i isproduciran u skladu sa najvećim svetskim standardima, koristeći najsavremeniju i najkvalitetniju produkcijsku opremu u regionu.

Ovaj muzički poduhvat jedinstvena je prilika za sve fanove benda da prisustvuju najvećem i najimpresivnijem koncertu u dvodecenijskoj karijeri benda, koji će biti realizovan kao jedan od najzahtevnijih multimedijalnih projekata na našim prostorima, uz originalni performans predstavljen u posebno dizajniranom scenografskom konceptu.

Brkovi su za dve decenije postojanja objavili osam studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope, a poslednjih godina postali su jedna od najtraženijih koncertnih atrakcija u regionu.

Bend je pored sjajne energije koju pruža svojoj publici poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali “PunkFolkWellness“, mešajući narodnu muziku prvenstveno sa punk-om i rock-om, a povremeno i sa drugim muzičkim žanrovima kao što su metal i reggae.

Brkovi, Wind Rock Fest 2022/ Photo: AleX

U svojoj dosadašnjoj karijeri objavili su niz hitova od kojih su najpoznatiji “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino“, “Opasno se drogiram“, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake“, “Seks i droga“, “Mala“, “Balkan Star“, “Hormon sreće“, “Samo pijan mogu“, “Srećo laku noć“, “Nisam ja za tebe“, “Tolerancija“, “A ja ću da pijem“, “Više ni pankeri ne slušaju punk“, a koji na striming platformama imaju više od 100 miliona slušanja.

Ograničeni kontingent ulaznica za veliki beogradski koncert Brkova u prodaji je po promotivnoj ceni od 1.650 dinara za regularne i 2.000 dinara za fan pit, online i putem prodajnih mreža DD Ticketsa i Ticketsa do 15. februara ili do isteka zaliha.

Posle toga u prodaju će biti pušten novi kontigent ulaznica po drugom cenovnom rangu koji će se menjati sve do dana koncerta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime