Britni konačno na korak od slobode… Otac slavne pevačice odustao od starateljstva

0
400
Oglasi
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen
Britni Spirs/Photo: YouTube printscreen

Britni Spirs je ponovo slobodna žena, pošto je njen otac Džejmi danas saopštio da odustaje od zakonskog starateljstva nad njom.

Kako prenose američki mediji, advokat Džejmija Spirsa danas je podneo dokumenta u kojima se navodi:

“U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs”.

“Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja”.

NOVI ADVOKAT TVRDI DA ĆE SPASTI BRITNI SPIRS IZ ZLATNOG KAVEZA, BIVŠI TELOHRANITELJ OTKRIO KAKO SU JE DROGIRALI LEKOVIMA

U dokumentu se dalje navodi da bez obzira na zvaničnu titulu, Džejmi Spirs ostaje Britnin otac, koji će je uvek bezuslovno voleti i paziti na interese svoje voljene ćerke.

On kaže da je u suštini spasio Britni kada je bila “u krizi i kada joj je očajnički bila potrebna pomoć” pre 13 godina, dodajući: “Ne samo da je patila psihički i emocionalno, već su je i manipulisali predatori i bila je u finansijskoj nevolji. Gospodin Spirs je ćerki pritekao u pomoć da je zaštiti”.

Kako ističe Džejmijev advokat, ćerku nikada nije prisiljavao na nešto što ne želi, a to uključuje i nastupe.

BRITNI SPIRS SE PRVI PUT OGLASILA POVODOM DOKUMENTARCA O SEBI: CELOG ŽIVOTA ME OSUĐUJU I VREĐAJU, A JA SAMO – NEĆU DA BUDEM SAVRŠENA

S druge strane, advokat Britni Spirs – Metju Rozengart ističe da ga odluka suprotne strane nije dirnula.

“Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo, međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime