Home»Life Story»Novi advokat tvrdi da će spasti Britni Spirs iz zlatnog kaveza, bivši telohranitelj otkrio kako su je drogirali lekovima

Novi advokat tvrdi da će spasti Britni Spirs iz zlatnog kaveza, bivši telohranitelj otkrio kako su je drogirali lekovima

4
Shares
Pinterest Google+
Britni Spirs/Photo: instagram@britneyspears
Britni Spirs/Photo: [email protected]

Britni Spirs je unajmila novog advokata Matjua Rosengarta, koji je već napomenuo da planira agresivan pristup borbi za ukidanje konzervatorstva (prisilnog starateljstva), uvedenog 2008. godine.

Rosengart se obratio medijima, govoreći da je zahvalan što ima priliku da radi na ovom slučaju.

– Zahvalan sam sudiji Brendi Peni, jer je prepoznala moju sposobnost da mogu da pomognem. Osim toga, voleo bih da zahvalim svim obožavaocima i pratiocima Britni Spirs. Podrška koju smo dobili od njih je neverovatna – rekao je.

Govor je zaključio tako što je rekao da planira agresivan pristup u borbi za ukidanje starateljstva koje Džejmi Spirs ima nad pevačicom:

– Ako Džejmi voli svoju ćerku, onda će shvatiti da je došlo vreme da odstupi sa svoje funkcije, kako bi ona mogla da ima zdrav i produktivan život.

Izvor blizak Britni istakao je za magazin People da je pevačica izuzetno zadovoljna novim advokatom.

Stekla moćnog saveznika… Britney Spears ElonMusk

Posted by Headliner.rs on Wednesday, 7 July 2021

Raduje se nastavku suđenja, jer veruje da će uspeti u nameri da ukine konzervatorstvo.

Gotovco istovremeno, medijima se obratio Fernando Flores, bivši telohranitelj Britni Spirs, sa tvrdnjom da je pevačica jednom nedeljno dobijala mešavinu jakih lekova i da bi se često rasplakala zbog svog oca.

Flores je za Britni radio osam meseci u 2010. godini, a za The Sun je izjavio kako bi svakog drugog dana kod pevačice došla žena koja bi joj dala kombinaciju lekova i pilule za kontracepiju. Rekao je kako je neko morao da objasni Britni da se radi o tri antidepresiva.

Fan podelio do sada neviđen snimak s koncerta… Britney Spears

Posted by Headliner.rs on Saturday, 26 June 2021

Takođe tvrdi kako pevačica nigde nije smela da ide sama i da je njen telefon bio proveravan, dok su svi gosti koji su došli da je posete u Los Anđelesu bili pretresani pre nego su uopšte zakoračili u kuću.

– Morala je da zove oca tri do četiri puta dnevno i da traži dozvolu za sve – rekao je Flores i otkrio kako je zbog toga Britni većinu svog vremena provela vežbajući ili gledajući televiziju.

Otac pop zvezde Džejms Spirs (69) krajem 2008. godine dobio je zakonsko starateljstvo nad ćerkom i njenom imovinom.

Britni tvrdi kako joj je nadziranje naudilo i uništilo život kao i da je trenutno u toku suđenje koje će odlučiti šta će se dalje događati s tim starateljstvom iako je sud nedavno odbacio njenu tužbu.

Previous post

Prvi susret na venčanju, drugi u WC-u... Tako je Mark Ronson počeo saradnju sa Polom Makartnijem

Next post

Niki Vajer iz Manic Street Preachersa ljut na kolege: Radije bih je***o iskopao sopstvene oči olovkom nego da uzmem orden od Kraljice

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *