Brajan Mej zaražen Omikron sojem korona virusa, na instagramu moli fanove da se vakcinišu…

0
252
Oglasi
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen

Gitarista grupe Queen Brajan Mej moli svoje fanove da se vakcinišu protiv korona virusa dok se bori protiv ove bolesti.

Muzičar je objavio u subotu da je pozitivan na COVID-19, podelivši fotografiju svog rezultata testa, insistirajući da je doneo “pogrešnu odluku” da ode na rođendanski ručak sa suprugom Anitom Dobson.

Brajan Mej o svojoj veštini sviranja gitare: Nisam ni blizu Edija Van Hejlena, Stiva Vaija ili Džoa Satrianija

Brajan Mej je aktivan na Instagramu i objašnjava kako izgleda njegova borba protiv korona virusa.

– Dan 9. Pa, ta “T” linija izgleda prilično bledo – i trebalo je svih propisanih 30 minuta da se razvije. Ali uputstva kažu da je ovo i dalje pozitivan rezultat. Nije da bih ionako izlazio bilo gde u ovom trenutku. Ali to je podsetnik da je “zver” još uvek u mom telu. I ja to još uvek osećam. Gušenje, šmrcanje, lagana vrtoglavica… Ali inače danas mi je OK. Pitam se koliko će mi biti potrebno da dobijem negativan rezultat.

Brajan Mej u novom spotu svira i deli scenu – sa mlađom verzijom sebe

Sada kada imam priliku da proučavam rad ovog mikroba iz bliskog okruženja, postaje sve intrigantnije. Još niko nije uspeo da mi kaže koju smo varijantu sve uhvatili pre 10 dana na tom rođendanskom ručku. Zbog čega sam bio veoma sumnjičav u tačnost dnevnih statistika o infekcijama. Ali poštena je pretpostavka da je to bio momak iz Omikrona. Čini se očiglednim (i potvrđeno od strane nekih obaveštenih prijatelja) da je ovaj potomak originalnog Covida 19 mnogo bolji u brzom širenju, ali mnogo manje ubica… Dakle, brzo se širi od osobe do osobe kroz naš kašalj i prskanje – ali ne ugrožava naše živote zaustavljanjem disanja. Ako je ovo tačno, ovo je PRAVI razlog za dugoročni optimizam… Ali mora se reći da nas je cela ova pandemija naučila ponešto o tome da se ponašamo razumno pred tako prodornim patogenima. Jel tako ? Ostanite kod kuće !!! Sa ljubavlju – Brajan – napisao je muzičar.

Evo i njegove objave:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime