Bonaster objavio “Kraj” i najavio još novih pesama do kraja godine

0
244
Oglasi
Bonaster/ Photo: Goran Zubak (Dallas Records, promo)
Bonaster/ Photo: Goran Zubak (Dallas Records, promo)

Zagrebačko-riječki bend Bonaster, posle 20 godina pauze, objavio je prvi sing “Dobar zvuk” 2019. godine. Bend je ušao i u finale za nagradu Milan Mladenović za bendove regiona (učestvovalo je 126, izabrano 12 bendova) i osvojio drugo mesto.

Do kraja 2019. snimili su singl “Solar Wind’, obradu pjesme “Le Vent Nous Portera” francuskog benda Noir Désir na engleskom jeziku.

Najnoviji singl “Kraj” snimljen je 2020, a Bonaster se nada da će posle svih nedaća koje su obeležile početak godine ipak snimiti nov materijal.

Photo: Goran Zubak (Dallas Records, promo)
Photo: Goran Zubak (Dallas Records, promo)

Pesmu “Kraj” prati retro spot u kojem su kombinovani kadrovi raznih tehnologija uz koje smo odrasli. Za potrebe spota glumili su i članovi benda Lovro Mračić i Jurica Štiglić.

Pesma je inspirisana neuspešnim odnosom dvoje ljudi u emotivnoj vezi, one vrste koja umara i crpi energiju, ali ni jedna osoba nema hrabrosti ni snage da prekine takav odnos.

Članovi benda su autori muzike i teksta, a aranžman i produkciju potpisuje producent Marijan Gudelj (Jinx). Snimatelj je Mario Romanić, a singl je snimljen u studiju Soundcage.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime