Bolesna štenad, Navy ne obećava i Sara Džesika Panker 17. juna na Zappa barci

0
446
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Bolesna Štenad ponovo jašu, sada još bolesnija! Lom počinje na Zappa Barci 17.juna, a i tu je pojačanje, stari drugari Navy ne obećava i mlade nade Sara Džesika Panker.

Bolesna štenad (Beer Fest)/ Photo: AleX
Bolesna štenad (Beer Fest)/ Photo: AleX

Bolesna Štenad je beogradski sastav koji postoji više od pola decenije, a sebe nazivaju jednim od vizuelno najružnijih bendova u regionu.

Bend je nobičan u svakom smislu, pa i kada je reč o biografiji – nemaju je!

NAVY ne obećava/ Photo: Facebook @NAVYneobećava
NAVY ne obećava/ Photo: Facebook @NAVYneobećava

Navy ne obećava su predstavnici nove beogradske pank scene. Singlovima “Novi kult”, “Kventin Tarantino” i “Red, rad i disciplina” uspeli su da podignu prašinu i podele sujetnu rokenrol scenu na one koji ih vole i one koji ih mrze.

Sara Džesika Panker/ Photo: Đorđe Nikolić
Sara Džesika Panker/ Photo: Đorđe Nikolić

– Sara Džesika Panker je mladi pank/rock bend, pomalo vulgarni i dovoljno direktni. Šut u prepone, prst u oko, istina u lice. Među užom publikom poznati kao Sara Džesika Panker, a Boga mi uskoro i među širom – kažu o sebi članovi benda.

Ekipa je u aprilu ove godine objavila svoj prvi video singl pod nazivom “Stakleno Pankovanje”. Spot je omaž BIGZ-u i sniman je neposredno pre iseljavanja muzičara i umetnika iz ovog, nažalost, sada bivšeg centra alternative.

Početak svirke zakazan je za 19:00 časova, cena ulaznice iznosi iznosi 500 dinata u pretprodaji, a na dan koncerta na ulazu 700 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime