Bjelovarski Them Moose Rush predstavili “Live @INmusic 2022”

0
339
Them Moose Rush
Them Moose Rush/ Photo: Promo (Dostava Zvuka)
Oglasi

Prog rockeri iz Bjelovara,Them Moose Rush godinu na izmaku pozdravljaju snimkom svog koncerta s ovogodišnjeg INmusica, na kojem su nastupali pre sastava Royal Blood i Deftones.

“Live @INmusic 2022” potvrđuje zbog čega bend uživa podršku domaće i strane kritike i ističe njihov virtuozitet, neočekivana muzička rešenja i harizmatičnost kao naširoko prepoznatu dobitnu kombinaciju.

Ovogodišnji nastup benda na INmusic festivalu bio je itekako značajan za njihovu popularnost van Hrvatske, a rezultirao je i prijateljstvom s tour gitaristom Deftonesa, Lensom Džekmenom.

Them Moose Rush
Them Moose Rush/ Photo: Promo (Dostava Zvuka)

– Još od pobjede na INmusicovom natječaju za bendove 2014. malo po malo smo se kroz godine na INmusicove pozornice penjali u sve boljem terminu, i zaista smo ponosni i počašćeni što smo ove godine dobili priliku zasvirati neposredno prije Royal Blooda i Deftonesa. Ono što posebno možemo izdvojiti s tog giga je da nas je trenutni tour gitarist Deftonesa, zamijetio još na tonskoj probi, nahvalio, pa smo se družili i u backstageu. Kasnije je došao na koncert, posebno pohvalivši pjesmu “Sand”, a tražio nas je i Spotify i YT linkove te smo ostali u kontaktu. Stvarno možemo reći da INmusic podržava domaće snage i daje im priliku za širenje na Europsku scenu, ali tu je i moment kada puno Europljana dolazi k nama i to je ogromna vrijednost ovog festivala i dobra prilika za domaće rock bendove da se predstave široj publici. Puno hvala Filipu Pacaku koji nam je radio zvuk na koncertu i snimio audio, Leonardu Klaiću na mixu, te Hrvoju Baudoinu koji je sa svojim pomagačima Danielom Gjurčekom i Tomislavom Tukšom snimio video. Video je montirao naš bubnjar Vedran Marinko Komlen – poručio je pevač i gitarista benda, Nikola Runjevac.

“Live @INmusic 2022” se sastoji od deset pesama koje su izvedene uživo na World Stageu festivala. Ton majstor je Filip Pacak, dok produkciju, miks i master potpisuje Leonard Klaić. Snimatelji su Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurček i Tomislav Tukša, a video je montirao Vedran Marinko Komlen.

Them Moose Rush/ Photo: Promo (Dostava Zvuka)

Them Moose Rush do sada su objavili: debi album “To Future Miss Sunshine“ (2013), EP “Three π One“ (2014), EP “Three π Two“ (2015), ), album “Dont Pick Your Noise“ (2018) i album “Dancing Maze“ (2020) za Dostavu Zvuka / Dirty Old Label.

Značajne pohvale bend je dobio i od strane mnogih svetskih uticajnih magazina i portala kao što su Prog, Metal Hammer, Metal Injection, Everything is Noise… Tokom proteklih godina intenzivno su nastupali u Velikoj Britaniji i po Evropi (Berlin, London, Dablin, Keln, Minhen, Prag).

Them Moose Rush su: Nikola Runjavec (gitara, vokal), Vedran Marinko Komlen (bubnjevi) i Branimir Kuruc (bas).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime