Bivša supruga Fila Kolinsa ne bira ni sredstva ni reči… Ovo “pas s maslom” ne bi progutao

0
803
Oglasi
Fil Kolins i Orijana Kevej/Photo: facebook@Francesca Gallarello
Fil Kolins i Orijana Kevej/Photo: facebook@Francesca Gallarello

Muzička legenda Fil Kolins pod stare dane proživljava pravu dramu na ljubavnom planu. Nedavno je suprugu Orijanu Kevi, s kojom se više puta mirio i rastajao, odlučio da otera iz zajedničke vile u Majamiju nakon što se ona udala za drugog čoveka.

Višestruki dobitnik Gremija naložio joj je tada da potraži drugi dom, no Kevi se neće tek tako odreći nekretnine, već je cela stvar završila na sudu. Orijana je Kolinsu pripretila i objavljivanjem poverljivih informacija koje će naštetiti njegovom ugledu u javnosti, a s tom je kampanjom, čini se, već počela.

She’s not such an easy lover… Žena Fila Kolinsa otišla na poslovni put, a vratila se – udata za drugog

Kolinsa je u dokumentima koje je priložila sudu opisala kao “pustinjaka koji nije oprao zube ili sebe mesecima”, piše Page Six. Dodala je kako posrnuli muzičar ima problem s alkoholom, te da je često “padao od kombinacije lekova na recept i prekomernog alkohola”. U dokumentima stoji i kako je Kolins u više navrata zbog povreda hospitalizovan, te da se prijavljivao u bolnicu pod pseudonimom.

– Postajao je sve depresivniji, povučeniji i ponašao se poput nasilnika. Nakon operacije leđa bio je sve više ovisan o antidepresivima i tabletama protiv bolova. Seks više nije bio opcija zbog njegovog narušenog zdravlja. Prestao je da se tušira, pere zube i odeva prikladno. Bio je emocionalno i verbalno agresivan prema meni i deci, čije je potrebe ignorisao – požalila se Kolinsova nekadašnja žena, koja ja navela kako Fil nije funkcionalna osoba već neko vreme, a dani komponovanja i snimanja su daleko iza njega.

Oni su prvi put čuli hit Fila Kolinsa “In the Air Tonight”… i njihova reakcija je – neprocenjiva

Kolinsov advokatski tim pak tvrdi kako predata dokumentacija “sadrži niz dokazno lažnih, drskih, skandaloznih i prevrtljivih optužbi koje nemaju nikakve veze s pravnim zahtevima u ovom slučaju”, a nema dileme kako će se ovaj spor na sudu voditi još neko vreme.

 

Frontmen Genesisa i Kevi venčali su se 1999, dobili sinove Nikolasa i Metjua, pa se deset godina kasnije razišli. Fil je supruzi tada isplatio nagodbu u iznosu od neverovatnih 46 miliona dolara, što je i zvanično bio najskuplji razvod u istoriji britanske scene.

Veliki obrt u priči dogodio se 2016, kada se par pomirio, a Kolins se preselio na Floridu kako bi bio bliže deci. Orijana se u međuvremenu udala i razvela od drugog muškarca, Čarlsa Mejatija, a zatim nakon svega pre dva meseca u Las Vegasu rekla da izvesnom Tomasu Bejtsu.

HL/Izvor: nova.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime