Biseri iz solo karijere Džoa Stramera na novom albumu “Assembly”… a tu su i nove verzije hitova Clasha

0
183
Oglasi
Džo Stramer/Photo: YouTube printscreen
Džo Stramer/Photo: YouTube printscreen

Hajlajti iz solo karijere legende Clasha Džoa Stramera biće 26. marta objavljeni na novom albumu pod nazivom “Assembly”, za Dark Horse Records.

Kompilacija uključuje singlove i omiljene pesme sa Stramerovih solo ploča, kao i njegov rad s Mescalerosima, uključujući “Coma Girl”, “Johnny Appleseed”, cover pesme “Redemption Song” Boba Marlija i “Love Kills” sa soundtracka  filma “Sid and Nansy”.

UKLETA PESMA… SNIMILI SU JE ZAJEDNO DŽONI KEŠ I DŽO STRAMER. MANJE OD GODINU DANA KASNIJE, BILI SU MRTVI

U kolekciji od 16 pesama naći će se i tri neobjavljene verzije Clashovih “I Fought the Law” i “Rudie Can’t Fail”, koje je Stramer izveo uživo na londonskoj Brikston akademiji 24. novembra g 2001.  kao i njegova akustična verzija  “Junco partner”, s legendarnog albuma “Sandinista!”.

“Assembly”, koji već može da se naruči, dostupan je na crno-vinilnom CD-u, na  dva LP-a, CD-u i digitalno, a takođe sadrži i notne zapise koje je napisao dugogodišnji obožavalac Stramera – Džejkob Dilan. Kolekcija je prvo novo izdanje Strumera za izdavačku kuću Dark Horse pokojnog Džordža Harisona, koju je njegov sin Dani ponovo pokrenuo 2020. godine zajedno s Dejvidom Zonšajnom.

HL/Izvor: rollingstone.com

.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime