Biće euforije 3. juna na Tašu… Buč Kesidi najavio veliki beogradski koncert

0
326
Buč Kesidi
Buč Kesidi/ Photo: Sofija Modošanov i Ivana Tešić
Oglasi

Popularni pančevački dvojac, Buč Kesidi najavio je najveći beogradski koncert u dosadašnjoj karijeri i to 3. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.

– Skoro dve godine nismo svirali u Beogradu sa idejom da osvojimo Tašmajdan i da napravimo najveći Buč Kesidi koncert do sada u Beogradu. Tašmajdan je kultno mesto i fantastična lokacija za koncert na otvorenom, u srcu grada, jedno od mesta na kojem smo kao klinci sanjali da nastupamo i zato jedva čekamo da vidite šta smo vam sve pripremili – navode Zoran i Luka.

Pored koncerta u Beogradu bend će održati veliki koncert u Novom Sadu, 20. maja u Spensu, kao i 27. maja na zagrebačkoj Šalati.

Koncerti najavljuju treći studijski album benda koji će biti objavljen ove godine, a koji najavljuje singl “Curimo po asfaltu”.

Sledeći singl koji nas očekuje biće rokenrol hit pod nazivom “Skupi snagu” i biće objavljen u februaru.

Buč Kesidi
Buč Kesidi/ Photo: Vladimir Nićiforović

Buč Kesidi je jedno od najznačajnijih regionalnih muzičkih imena u zadnjih nekoliko godina.

Novi album dolazi posle velikog uspeha izdanja “Euforija” i istoimene turneje tokom koje su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, digli hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu.

Album je uvršten na liste najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi koncertni film “Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo kako sami sebe Buč Kesidi nazivaju, novim singlovima i koncertima nas uvode u još jedno poglavlje svog rada.

Prodaja ograničenog broja ulaznica po promotivnim cenama od 1200 dinara za tribine, 1400 za parter i 1800 dinara za fan pit počinje u četvrtak, 19. januara preko sajta i aplikacije i na eFinity prodajnim mestima u Štark Areni, TC Ušće i TC Rajićeva.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime