Bend Maera predstavio live video za “Dream” sa nastupa na Belgrade Beer Festu

0
236
Oglasi
Maera (Beer Fest)/ Photo: AleX
Maera (Beer Fest)/ Photo: AleX

Alternativni metal bend Maera predstavio je danas live video sa nastupa na Bunt Stageu ovogodišnjeg Belgrade Beer Festu.

Naziv pesme je “Dream” i govori o sanjaru, preispituje njegovu izdržljivost i postavlja pitanje – koliko daleko si spreman da odeš da bi ispunio svoj san?

– Video koji obljavljujemo nije spot već naš živi zvuk sa svirke na Beer Festu. Što se tiče samog nastupa…  neverovatno pozitivno iskustvo i naša najveća svirka do sad, odličan odziv publike – kažu iz Maere i dodaju:
– Pesma “Dream” koju smo izvodili na Beer Festu može se naći na našem demo albumu “Echo the Howl” koji je dostupan na YouTubeu i SoundCloudu kao i za kupovinu na BandCampu čime je moguće direktno donirati bend.

Inače, u narednom periodu Maera planira da pokrene crowdfunding kampanju u svrhu prikupljanja sredstava za snimanje EP-a sa četiri nove pesme.

Maera (Beer Fest)/ Photo: AleX
Maera (Beer Fest)/ Photo: AleX

Za one koji još ne znaju, Maera je beogradski autorski alternativni metal bend formiran u oktobru 2016. godine.

O svojim pesmama kažu da su definisane teškim rifovima sa arapskim uticajem i brutalno iskrenim tekstovima koji govore o nečijim najmračnijim momentima, ali i kritikuju društvo pokazujući njegovo pravo lice.

Do sada su održali mnogo svirki, objavili EP “Antfarm” i demo album “Echo The Howl” na Bandcampu, Soundcloudu i Youtubeu, traže izdavača i za sebe kažu da su “brutalno iskreni”.

Ekipu Maere čine: Tomislav Dumanović (vokal), Luka Božinović (bas), Nikola Tomić (gitara), Dušan Zonji (gitara) i Vladan Marković (bubnjevi).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime