Bejbi se vraća na plesni podijum… Posle 35 godina u pripremi je nastavak kultnog “Prljavog plesa”

0
256
Oglasi
Prljavi ples/Photo: printscreen
Prljavi ples/Photo: printscreen

Gotovo 35 godina pošto je originalni “Prljavi ples” stigao u bioskope, u pripremi je novi nastavak, a u njemu bi trebalo da se svojoj ulozi vrati i Dženifer Grej.

Lionsgate je tu vest objavio tokom svoje CinemaCon prezentacije: “Dženifer Grej vraća se u restort Kelerman u sledećem poglavlju”, napisali su, misleći pritom na luksuzno odmaralište u kome je smešten originalni klasik iz 1987. godine.

KAD ČUVENI SKOK IZ “PRLJAVOG PLESA” KRENE NAOPAKO. BAŠ NAOPAKO…

Kultni “Prljavi ples” pratio je lik koji igra Grej, Frensis ‘Bejbi’ Hausman, koja je leto 1963. provela u resortu Kelerman sa svojom porodicom. Tokom svog boravka tamo upoznala je instruktora plesa Džonija Kesla, koga je igrao Patrik Svejzi, koji je preminuo 2009. u 57. godini od raka pankreasa.

U filmu su takođe glumili Džeri Ormah, Sintija Rouds, Džek Veston, Keli Bišop, Džejn Bruker, Loni Prajs i Vejn Najt.

“Prljavi ples” postao je veliki filmski hit, zaradivši 64 miliona dolara, dok je budžet filma bio samo 6 miliona. Takođe je osvojio Oskara za najbolju originalnu pesmu za “(I’ve Had) The Time of My Life”. Film je takođe zaradio još 150 miliona dolara od međunarodnih izdanja tokom godina, a 1988. emitovana je i kratka TV serija u kojoj su glumili Melora Hardin i Patrik Kesidi. Serija je trajala samo jednu sezonu.

SVEJZIJEVA JAKNA IZ “PRLJAVOG PLESA” PRODATA ZA 62.500 DOLARA, PRIHOD IDE ZA BORBU PROTIV RAKA PANKERASA

Verzija filma iz 2004. godine, pod nazivom “Prljavi ples: Havanske noći”, bila je smeštena u 1958. godinu, a u tom su filmu glumili Diego Luna, Rmola Garai, Sela Vard, Dženuari Džons i Svejzi, a film je zaradio 27 miliona dolara, što je prilično malo s obzirom na činjenicu da je budžet iznosio 25 miliona.

I dok je “Prljavi ples” Svejziju doneo veliki uspeh i karijerni uspon, Dženifer je u svojim memoarima odlučila da razotkrije kako je njoj operacija nosa uništila glumačku karijeru.

NEVEROVATNE STVARI DEŠAVAJU SE NA JEZERU KOJE SVI PAMTIMO PO KULTNOM FILMU…

Posle drugog zahvata, na jednoj filmskoj premijeri na koju je stigla, Majkl Daglas se okrenuo i nije je prepoznao!

– To je bilo prvi put da sam izašla u javnost. I to je bilo to, postala sam potpuno nevidljiva. U očima sveta to više nisam bila ja – rekla je Grej, koja se sada, čini se, ipak vraća kao Bejbi.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime