Baš im se ne ide u penziju… Kiss dodaje još 100 koncerata tekućoj oproštajnoj turneji

0
511
Oglasi
Kiss/ Photo: youtube.com printscreen
Kiss/ Photo: youtube.com printscreen

Oproštajna turneja grupe KISS koja je u toku ne pokazuje znake prekida. Zapravo, bend planira da joj doda još sto gradova!

Džin Simons objavio je tu vest u nedavnom intervjuu za Chaoszine. Na pitanje kada će bend završiti turneju i otići u penziju, Simons nije mogao da pruži definitivan odgovor — tek da to neće biti u skorije vreme.

– Ne znamo – rekao je. – Nikad ranije nismo išli u penziju. Ovo nam je prvi put. To je kao da slikate sliku ili pišete knjigu. Kad neko pita kada će biti gotovo, vi ste usred toga; ne znate.

KISS SE OZBILJNO IZBLAMIRALI NA OPROŠTAJNOM KONCERTU U BEČU… SVE JE BILO OK, ROKANJE, PIROTEHNIKA, KRV I VATRA, SAMO NISU ZNALI U KOJOJ SU ZEMLJI

Kiss je izvorno planirao da poslednji koncert održi 17. jula 2021. ali te planove je poremetila pandemija. Pošto je njihov plan puta promenjen, Pol Stenli je rekao da će oproštajna turneja verovatno trajati do početka 2023. godine. Ali s dodavanjem još 100 gradova, ne zna se kada će turneja stvarno i biti završena.

– Ekipa je srećna. Svi su srećni – rekao je Simons. – Zato smo odlučili da dodamo  još 100 gradova pre nego što prestanemo. Ne znam koliko će to trajati.

Može li da bude još datuma osim dodatnih 100? Simons je rekao “verovatno ne”, ali je ostavio pitanje otvorenim.

– Već sam rekao ‘verovatno ne’ – dodao je.

Turneja “End of the Road” trenutno se kreće Evropom, a koncert u Zagrebu zakazan je za 9. jul.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime