Autorski projekat Mister Akustik nastaje pesmu po pesmu… Pogledajte spotove za prve dve pesme s njihovog debi albuma

0
285
Oglasi

Akustični autorski pop-rock bend iz Beograda Mister Akustik priprema debi album, za koji su do sada uradili dve pesme i za obe snimili spotove.

Mister Akustik/ Photo: Promo
Mister Akustik/ Photo: Promo

Reč je o numerama “Volim te još” za koju je spot objavljen u julu, dok je bend pre nekoliko dana predstavio i novi video, za pesmu “Zato što nisi”.

Oba spota je radio Slobodan Popović koji je u filmskim krugovima poznat kao autor i reditelj filma “Avala” sa kojim je osvojio više nagrada na međunarodnim festivalima autorskog filma, a u njima se kao plesačica pojavljuje Nina Zdravković, nastavnica u školici baleta Razigrano Stopalo.

Mister Akustik/ Photo: Promo
Mister Akustik/ Photo: Promo

Album, radnog naslova Projekat Mister Akustik, bend snima pesmu po pesmu u studiju Asfalt.

Mister Akustik (M.A.) je bend koji poslednjih godina najčešće nastupao kao duet koji su činili Maja Damjanović (vokal) i Boban Krsmanović (gitara), ali po potrebi su nastupali kao trio ili kvartet.

Bendu se u maju ove godine na mestu vokala pridružila Dragana Bilčar, s kojom je bend i krenuo u snimanje albuma.

Pored autorskog projekta, Dragana i Boban često nastupaju po klubovima izvodeći akustične obrade domaće i strane muzike, ali se na repertoaru obavezno nađu i autorske pesme koje su radili još od 2015. kao što su “Mi smo najbolji”, “U snovima”, “Jednom”, “Samo ti i ja”…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime