“Samo ti i ja”… Mister Akustik predstavio novi video singl

0
246
Oglasi
Mister Akustik/ Photo: Promo
Mister Akustik/ Photo: Promo

Beogradski akustični pop/rok duet Mister Akustik (Dragana Bilčar – vokal i Boban Krsmanović – gitara) objavio je novi video singl pod nazivom “Samo ti i ja“.

Bend je ponovo snimio pesmu koja je totalno drugačija od svega što je do sada radio, a opet nekako, kao kamenčić koji se savršeno uklapa u mozaik onoga što je do sada snimio.

Mister Akustik/ Photo: youtube.com printscreen
Mister Akustik/ Photo: youtube.com printscreen

– Prva verzija ove pesme je zapravo snimljena 2013. godine, ali nam se od samog starta nije dopalo kako je tada zvučala, tako da nismo ni uradili spot za nju već smo je samo postavili na YouTube i nekako zaboravili na nju. Dobra situacija vezano za Covid 19 (u kojoj smo svi već više od godinu dana) naterala nas je da malo usporimo brz tempo života i da malo izvršimo neku vrstu popisa stvari koje su nam promakle u svoj toj brzini prethodnih godina. Tako nam se nekako ponovo vratila ova pesma koju smo nepravedno zapustili. Rešili smo ponovo da je snimimo ali ovaj put sa malo čvršćim zvukom. Kada smo došli u studio Krik (u kome smo snimili pesmu) rekli smo da bi smo voleli da zvuk malo vuče na bend Nightwish. Kad smo snimili pesmu, morali smo da čekamo mesec dana na snimanje spota zato što smo želeli da ga snimimo u rasadniku cveća ali zbog lošeg vremena cveće je ove godine malo kasnije procvetalo…ali vredelo je čekati, za scenografiju imamo samo reči hvale – kaže ekipa Mister Akustika.

Na pesmi “Samo ti i ja“ gostovali su Dragana Cvetković (bas gitara) i Ivan Rakić (klavijature).

Znači, Mister Akustik i pesma “Samo ti i ja“…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime