Ana & The Changes predstavili video singl “Take my hand”… i najavili drugo studijsko izdanje

0
207
Oglasi
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Ana & The Changes predstavili su video singl “Take My Hand”, prvi sa predstojećeg albuma “Differences” čije se pojavljivanje na tržištu očekuje tokom ove godine.

Režiser spota je Miloš Škundrić, glavna zvezda je glumica Jelena Đokić, a uz nju pojavljuju se i članovi benda i brojni prijatelji.

– Bila nam je želja da se kroz spot bavimo fenomenom emitovanja sebe, ili “mukbanga”, koji dolazi iz Južne Koreje. “Mukbang” je  snimanje samih sebe tokom jela. Velika popularnost ovog “streaming” formata u celom svetu nas navodi i na temu otuđenosti i usamljenosti. “Mukbang” je tu za zabavu, za ljubitelje hrane i za usamljene gledaoce, ali se postavlja i kao nova industrija i izvor zarade. Da li nas ovi savremeni formati uvlače dalje u lavirint zavisnosti od savremenih tehnologija i otuđenja ili uprkos svemu čine još jedan most da se zbližimo, osetimo manje usamljenim ili jednostavno zabavimo – izjavila je Ana Ćurčin o ideji za snimanje videa.

Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

A o južnokorejskom fenomenu “mukbang” i ideji za video reditelj Miloš Škundrić je rekao:
– Pre svega – jako volim Aninu muziku i bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem. Imali smo par različitih ideja, a onda smo većinom glasova odlučili da se bavimo “mukbangom”, ovim novim internet fenomenom. Moja ideja u svemu tome bila je da pokušamo da u jednoj minijaturi napravimo kontrast pre svega između realnog i života na mreži. Jelena Đokić je od starta bila idealna podela za ovo i na sreću ideja joj se dopala i uzela je učešće u spotu.

Video singl “Take My Hand” možete da pogledate u nastavku…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime