Ana & The Changes i Ljubičice u četvrtak u Amerikani DOB

0
191
Ana & The Changes
Ana & The Changes/ Photo: Danilo Mijatović
Oglasi

Ana & The Changes i Ljubičice nastupiće u četvrtak, 6. aprila u Amerikani Doma omladine Beograda sa početkom u 21:00 čas.

Povod je predstavljanje novih albuma za obe grupe, “Susret” i “Dok čekamo pad”, koji su objavljeni istog dana – 15. marta, ali i pokušaj da se u praksi pokaže da su saradnja i prijateljstvo lepa osnova za divnu muziku i nezaboravne koncerte.

Ana Ćurčin/ Photo: AleX

Ana Ćurčin i njen sastav The Changes u Beogradu nisu nastupali od maja 2021. godine, kada je praktično i počeo rad na Aninoj prvoj kolekciji pesama na srpskom jeziku.

Tada je predstavljena numera “Tu”, koja je u septembru iste godine dobila nagradu stručnog žirija Zadužbine Milana Mladenovića kao najbolja u 2021.

“Susret“… Ana & The Changes objavili prvi album na srpskom

Dve godine kasnije album “Susret” je objavljen, a kao singl predstavljena je pesma “Zla” koja je nastala na stihove Milene Marković.

Bend čine: Ana Ćurčin, Goran Antović, Ana Protulipac, Aleksa Milijanović i Milena Jančurić.

Ljubičice koncert u Beogradu nisu imale još duže, poslednji put u glavnom gradu grupa je nastupila 2019. godine.

Posle dugih devet godina pančevački tandem objavio je izdanje “Dok čekamo pad”, a albumu su prethodili singlovi “Opet” i “Možda je vreme”.

“Možda je vreme” za letnji hit? Ljubičice imaju pravu pesmu baš za vas

Uz album objavili su i treći video singl “Da li roboti se plaše”, koji je za dve nedelje prešao 100.000 pregleda na YouTubeu.

Ljubičice su danas trio, jer je uz braću Vuka i Petra Stevanovića, tu i Olga Petrović.

Ljubicice/ Photo: Danilo Mijatović

Ulaz na koncert je od 20.00 časova, muziku bira DJ tim Zeleni kačket, Ljubičice nastupaju od 21:00, a Ana & The Changes odmah posle njih.

Obe grupe predstaviće nove pesme, ali neće zaboraviti ni na hit numere sa prethodnih izdanja.

Ulazice su u prodaji na svim Tickets mestima, online na tickets.rs, kao i na blagajni Doma omladine po ceni od 1.500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime