Home»Muzika»Homeland»“Možda je vreme” za letnji hit? Ljubičice imaju pravu pesmu za vas

“Možda je vreme” za letnji hit? Ljubičice imaju pravu pesmu za vas

5
Shares
Pinterest Google+
Mozda je vreme artwork
Mozda je vreme artwork

Posle uspešnog povratničkog singla “Opet”, pančevačke Ljubičice predstavile su novi video singl pod nazivom “Možda je vreme”.

Ovaj najnoviji video singl ujedno je i poslednji pred objavljivanje drugog studijskog albuma benda.

I na novoj pesmi Ljubičice nastavljaju sa senzualnim zvukom pa je već  sada prilično jasno kakvo izdanje nas očekuje na jesen.

Prepoznatljiv i tvrd svirački gruv, kombinovan sa sintisajzerom i ritam mašinom postao je zaštitni znak braće Stevanović.

Pored standardne ekipe sa kojom rade Vuk i Petar – producenta Milana Bjelice i muzičara Petra Pupića – na ovoj pesmi oko teksta pomogli su Luka Racić i Zoran Zarubica iz benda Buč Kesidi.

Ljubičice/Photo: Promo, Bojan Stanojević
Ljubičice/Photo: Promo, Bojan Stanojević

– Bili smo jako nestrpljivi da podelimo još nešto sa dolazećeg albuma, a ova pesma nam se učinila tako letnjom, da prosto nismo mogli da čekamo jesen. Kada je stigao i spot, znali smo da je ovo definitivno stvar koja će nam obeležiti leto i povratak na scenu – kazao je Vuk iz benda Ljubičice.

VRATILE SE LJUBIČICE… POSLE DVE GODINE SLUŠAMO NOVI SINGL PANČEVAČKE GRUPE

– Super smo se zezali dok je pesma nastajala i mislim da je ta atmosfera džemovanja sačuvana i da se dobra energija prenela do finalne verzije. Bjelica je uradio odličan posao i mislim da je ovo najbolji zvuk koji smo imali do sada – dodao je Petar.

Idejno rešenje spota delo je Rastka Ilića, koji je poznat i kao treća Ljubičica, a cela ideja relizovana je u novosadskom studiju Zebra uz pomoć rediteljke Mie Mlinarević i sjajne prateće ekipe. Zvezda spota, Aleksandra Arizanović (glumica, koreografkinja i plesačica), osmislila je i izvela koreografiju.

Pesma “Možda je vreme” dostupna je na svim digitalnim platformama, a spot možete da pogledate u nastavku…

Previous post

Sv. Pseta Reflection 8. jula u niškom Ei Letnjem Klubu

Next post

Kad Dejvu Mastejnu popuste nervi... Pogledajte kako je ragovao lider Megadetha na grešku tehničara na koncertu u Barseloni

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *