Ana Ćurčin & The Changes 28. maja u Domu omladine Beograda

0
176
Oglasi
Ana Ćurčin/ Photo: AleX
Ana Ćurčin/ Photo: AleX

Ana Ćurčin & The Changes nastupiće u punom sastavu u Velikoj sali Doma omladine Beograda u petak, 28. maja.

Biće to idealna prilika da publika čuje neke potpuno nove pesme koje će imati svoju premijeru, ali i neke starije hitove u novim aranžmanima.

Ovaj koncert je još jedna potvrda posebne veze koju ova izuzetna umetnica i najpopularniji gradski kulturni centar imaju.

Od početaka karijere Ana je vezana za DOB i u njemu se desilo mnogo toga “prvog” u njenom scenskom putu. Prvi “veliki” solo koncert sa bendom Ana je održala u ovim kulturnom centru, u sali Amerikana, kao što je i njen debi sa kamernim sastavom (po mnogima jedan od najboljih u njenoj karijeri) bio u Velikoj sali DOB.

Ana Ćurčin/ Photo: AleX
Ana Ćurčin/ Photo: AleX

Često je nastupala u Domu omladine i na različitim festivalima i sarađujući sa drugim kolegama, najčešće sa bendom Stray Dogg.

Zato nije čudo da je svoj “Differences Live” album sa zadovoljstvom snimila 2019. upravo u kući iz koje je “pošla u svet” kao oformljena autorka, niti što će posle “godine koju su pojeli skakavci” ovo biti Anin prvi nastup pred publikom sa bendom posle više od godinu i po dana.

Specijalna gošća na koncertu biće flautistkinja iz Novog Sada, Milena Jančurić, koja se školovala na FMU u Beogradu i na Berklee College of Music u Bostonu.

Njena profesionalna biografija i spisak muzičara sa kojima je sarađivala su impresivni, a Ana i Milena su za kompilaciju “Klavirsko nebo #3” napisale i izvele pesmu “Košuta”.

Ana Ćurčin će tokom maja objaviti novi singl, pesmu za koju je kompletna autorka (tekst, muzika i aranžman) i kojom će otvoriti još jedno uzbudljivo poglavlje svoje karijere.

Do sada je objavila dva studijska albuma: “Sketches Of Belonging” (2016) i “Differences” (2019, kao Ana & The Changes), kolekciju demo snimaka “Sketches of Belonging (solo & acoustic)” (2015), album uživo “Differences Live” (2020) i kompilaciju primenjene muzike “Scene” (2020).

Ulaznice za koncert Ana Ćurčin & The Changes u pretprodaji su na Ticket Vision Blagajni DOB po ceni od 700 dinara.

Ulaznice kupljene za koncert koji nije održan u novembru 2020. godine važiće za majski koncert.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime