Ana Ćurčin & The Changes 20. novembra u Domu omladine Beograda

0
236
Oglasi
Ana Ćurčin/ Photo: Danilo Mijatović
Ana Ćurčin/ Photo: Danilo Mijatović

Ana & The Changes održaće svoj jedini koncert ove godine u petak, 20. novembra u Velikoj sali Doma omladine Beograda.

Bend će svirati pesme s oba studijska albuma uz poneko iznenađenje. Specijalna gošća na koncertu biće flautistkinja Milena Jančurić.

Pre nešto više od godinu dana, Ana & The Changes predstavili su u okviru Indirekt festivala album “Differences” i planirali brojne promotivne koncerte u regionu povodom toga.

Jednu pandemiju kasnije, bend nije svirao nigde tokom 2020, ali Ana je bila vredna na brojnim online koncertima tokom izolacije, a tokom leta je nastupala sama ili sa Milenom na nekoliko lepih događaja.

Na poziv Doma omladine Beograda, Ana & The Changes nastupiće u punom sastavu u omiljenom prostoru, godinu dana stariji ali i sa novim idejama, osećanjima i velikom energijom.

Specijalna gošća na koncertu biće flautistkinja iz Novog Sada, Milena Jančurić, koja se školovala na FMU u Beogradu i na Berklee College of Music u Bostonu.

Njena profesionalna biografija i spisak muzičara sa kojima je sarađivala su impresivni, a Ana i Milena su za upravo objavljenu kompilaciju “Klavirsko nebo #3” napisale i izvele pesmu “Košuta”.

Ana Ćurčin/ Photo: AleX
Ana Ćurčin/ Photo: AleX

Ovaj koncert je još jedna potvrda posebne veze koju ova izuzetna umetnica i najpopularniji gradski kulturni centar imaju. Od početaka karijere Ana je vezana za Dom omladine Beograda i u njemu se desilo mnogo toga “prvog” u njenom scenskom životnom putu.

Prvi “veliki” solo koncert sa bendom Ana je održala u sali Amerikana, kao što je i njen debi sa kamernim sastavom (po mnogima jedan od najboljih u njenoj karijeri) bio u Velikoj sali DOB.

Često je nastupala u Domu omladine i na različitim festivalima i sarađujući sa drugim kolegama, najčešće sa bendom Stray Dogg.

Zato nije čudo da je svoj “live” album sa zadovoljstvom snimila prošle godine upravo u kući iz koje je “pošla u svet” kao oformljena autorka, niti što će Anin jedini nastup pred publikom ove godine biti 20. novembra baš u Domu omladine Beograda.

Ana Ćurčin je tokom svoje karijere objavila je dva studijska albuma : “Sketches Of Belonging” (2016) i “Differences” (2019, kao Ana & The Changes), kao i kolekciju demo snimaka “Sketches of Belonging (solo & acoustic)” (2015) i “Differences Live” (2020).

Ulaznice su u pretprodaji na Blagajni DOB i preko Tickets.rs mreže, po ceni od 700 dinara.

Dom omladine Beograda sprovodi sve mere propisane od strane nadležnih organa, u cilju suzbijanja cirkulacije koronavirusa.

Nošenje zaštitne maske je obavezno na programima DOB, u prostoru postoje dezo-barijere i sredstva za dezinfekciju ruku, vodi se računa o fizičkoj distanci i maksimalnom broju posetilaca u skladu sa propisima.

Budite odgovorni prema sebi i drugima!

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime