Ana and The Changes u Feedbacku 10. maja

0
214
Oglasi
Ana & The Changes/Photo: facebook@AnaCurcin,Marija Strajnic
Ana & The Changes/Photo: facebook@AnaCurcin,Marija Strajnic

Ana and The Changes u nastupiće u niškom Feedbacku 10.maja.

Ana Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, a živi i radi u Beogradu. Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom.

[accordion title=’Ana & The Changes su…’]

Ana & The Changes/Photo: facebook@AnaCurcin
Ana & The Changes/Photo: facebook@AnaCurcin

Ana Ćurčin – vokal Goran Antović – klavijature Marko Cvetković – bas Marko Benini – bubnjevi[/accordion]

Ana aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani. Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend. U januaru 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging” a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme “Remain Calm” i “Unknown”.

U oktobru 2016. godine je zajedno sa bendom Stray Dogg održala koncert u Sava Centru, a 2017. su nastupali na Exit Festivalu.

Početkom 2018. Ana and The Changes su bili jedini bend iz Srbije koji je učestvovao na Festivalu Eurosonic Noorderslag u Holandiji.

Početak koncerta je u 22h , a ulaznice su u pretprodaji 300 dinara, dok će na  ulazu biti 400. Prodajna mesta Vintage Shop i Galileo Tours

 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime