Američki sveštenik se vratio iz mrtvih i tvrdi: U paklu svira Rijana…

0
545
Rijana, Savage X Fenty promo
Oglasi

Džerald Džonson, sveštenik iz Mičigiena u nedavno objavljenom TikTok videu ispričao je da je 2016. privremeno preminuo od srčanog udara i da se našao u carstvu Sotone.

Bio je nemalo iznenađen ishodom svog kratkog zagrobnog života, pogotovo kada je shvatio da je Rijana – glavna mučiteljka u paklu.

– Moj duh je napustio moje fizičko tijelo. Mislio sam da idem prema gore, jer sam mislio da sam učinio toliko dobra u ovom životu i pomogao tolikim ljudima, i doneo toliko odluka koje su bile Božje odluke. Ali umesto da sam išao gore, ja sam sišao. Ušao sam doslovno u središte Zemlje. Tamo je pakao.

Kasno pokajanje Džerija Springera: Moj šou je uništio kulturu… nadam se da pakao nije tako vreo

Pošto je došao u pakao, Džerald je navodno video takvu bol i mučenje da, kaže, “to ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju”. To je uključivalo scene preuzete direktno sa slike Heronimusa Boša, poput čoveka koji hoda na sve četiri kao pas i koji je pun opekotina od glave do pete.

– Oči su mu bile izbuljene, i gore od toga – nosio je lance na vratu… demon je držao lanac.

Pogledajte kako je Rijana najavila svoj šou na poluvremenu Superbowla…

Ipak, jedna od najbizarnijih kazni kojima je Džerald bio podvrgnut zbog svojih grehova bila je izvedba Rijaninee pesme “Umbrella”, koju je izveo njen demonski cover bend. Dodao je da postoji ceo deo večnog prokletstva posvećen muzičkommučenju, s drugim hitovima iz pakla kao što je “Don’t Worry Be Happy” Bobija Mekferina.

Rijana, Savage X Fenty promo

Zapravo, čini se da Džerald sugeriše da su upravo demoni zaslužni za Rijanine stihove. Oni su ih preneli pjevačici kada je dobila “ilegalni pristup duhovnom carstvu” pušeći travu. Prema Džeraldu je zato “You can stand under my umbrella, ella, ella, eh, eh, eh” – delo samog Sotone.

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound – Gerald Johnson

Na kraju, on kaže: “Svi stihovi svake pesme su tu da vas muče zbog činjenice da niste poštovali Boga kroz muziku dok ste bili na Zemlji… odlučili ste da obožavate Sotonu ponavljajući stihove koji on je nadahnuo da dođu na Zemlju”.

– Uzdigao sam se iz pakla i vratio sam se na Zemlju – kaže Džerald i dodaje da mu se Bog pbratio u obliku “pravog Isusa”, govoreći da ga je poslao u pakao jer nije oprostio onima koji su mu učinili zlo.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime