Kasno pokajanje Džerija Springera: Moj šou je uništio kulturu… nadam se da pakao nije tako vreo

0
79
Jerry Springer Show, promo

Jerry Springer Show bio je tabloidni talk show koji se prikazivao od 1991. do 2018. godine, a prikazano je skoro 5.000 epizoda.

Show je došao na loš glas i kritikovan je zbog svoje vulgarnosti i činjenice da su ljudi razotkrivali mračne strane svoje privatnosti. Istovremeno, show je bio izuzetno gledan ali i proglašavan najgorom talk show emisijom ikada.

Skandal je ipak “ubio” Elen… Neće biti 20. sezone njene čuvene emisije

Prošle nedelje, Springer (78) je gostovao u podcastu Behind the Velvet Rope gde se izvinio zbog svog talk showa žaleći što je sadržaj njegove emisije imao velik uticaj na javnost.

– Želim da se izvinim. Jako mi je žao. Šta sam učinio? Uništio sam kulturu – izjavio je Springer dodajući_ – Nadam se da pakao nije tako vruć jer ću ja vrlo lako izgoreti. Svetle sam puti i to me brine.

HEADLINE HISTORY: Kako je Elvis Kostelo nasamario NBC i zašto je dobio 12 godina zabrane pojavljivanja na TV

Govoreći o svojoj karijeri, Springer se podsetio kako je godinu dana, tokom 1977.  bio gradonačelnik Sinsinatija.

– Nakon toga ponudili su mu da budem voditelj vesti na NBC televiziji u Sinsinatiju. To sam radio 10 godina – rekao je Springer objašnjavajući kako je do talk showa došlo sasvim slučajno. – Kompanija koja je bila vlasnik tv stanice za koju sam vodio vesti ujedno je bila vlasnik talk show emisija. Bili su vlasnici talk show emisija koje su vodili Fil Donahju i Seli Džes Rafael. Kako je Fil otišao u penziju tako me je direktor pozvao na ručak i rekao mi ‘Fil se penzionisao, krećemo s novom talk show emisijom. Ti si voditelj’.

Sprimger kaže da se sve dogodilo iznenada i da je ušao u show biznis a da ga niko nije ništa pitao. Ujedno, kaže kako nije verovao da je talentovan za vođenje takve emisije. Međutim, njegov show trajao je punih 27 godina.

A sada se kaje. Malo kasno, zar ne?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime