Aman više i ta politička korektnost… Burne reakcije na prvu gej scenu u “Simpsonovima”

0
355
Oglasi
Simpsonovi/Photo: YouTube printscreen
Simpsonovi/Photo: YouTube printscreen

Vejlon Smiters, gej lik iz serije “Simpsonovi”, našao je i prvog dečka – milijardera, pet godina pošto je priznao svoju seksualnu orijentaciju posle decenija spekulacija.

Smiters, jedan od najdugovečnijih likova u popularnoj animiranoj seriji, predstaviće svog dečka, modnog mogula Majkla De Grafa u epizodi koja će biti emitovana 21. novembra na Foxu, prenosi New York Post.

PA… IZGLEDA DA SU STVARNO VIDOVITI… SIMPSONOVI PREDVIDELI PUTOVANJE RIČARDA BRENSONA U SVEMIR

Smiters, kome glas pozajmljuje Heri Širer, je personalni asistent gospodina Bernsa i 2016. je priznao da je homoseksualac.

“Smiters pronalazi pravu ljubav u vidu poznatog modnog dijaznera, ali da li će ova nova veza uništiti Springfild”, navodi se u sinopsisu epizode.

MORISI POBESNEO NA AUTORE “SIMPSONOVIH”: NISAM RASISTA KOME ISPADA STOMAK, BOLJE SE POGLEDAJTE U OGLEDALO…

Najava epizode i emotivna veza Smitersa i De Grafa izazvala je pomešane komentare na društvenim mrežama. Dok su jedni pozdravljali vest što je Smiters konačno našao ljubav, drugi nisu bili impresionirani i misle da je čitava ta priča “traćenje sadržaja”.

“Da li je to zaista potrebno? Znamo da je Smiters gej, zašto celu epizodu posvetiti tome”, jedan je od komentara.

Drugi smatraju da su producenti ultra popularne serije “popustili pod pritiskom politički korektne ekipe” i veštački napravili priču, dok je bilo i onih koji su sa oduševljenjem pozdravili najavu Smitersove ljubavne priče i ocenili da je bilo krajnje vreme da i Vejlon nađe sreću.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime