Alis Kuper iskreno o gitarskim veštinama Džonija Depa… i optužbama za porodično nasilje

0
286
Oglasi
Hollywood Vampires/Photo: facebook@hollywoodvampires
Hollywood Vampires/Photo: facebook@hollywoodvampires

Alis Kuper iskreno se osvrnuo na gitarske veštine svog kolege iz benda  Hollywood Vampires, slavnog glumca Džonija Depa.

Govoreći u podcastu Mistress Carrie, Alis Kuper otkrio je da li je Depovo sviranje gitare samo bleda senka njegove glume.

– Poštujem Džonija – naravno, on je sjajan glumac. Zaista je sjajan, zabavan je, gledao sam sve njegove filmove… ali doživljavam ga kao gitaristu i on zna da svira – pa napravio je album s Džefom Bekom! Mislim, svako ko misli da je džoni filmska zvezda koja pokušava da bude rock zvezda totalno greši u tome – rekao je i nastavio:

– Puno je bolji kao rock zvezda i to je u njemu, bio je gitarista pre nego što je bio glumac. Pa kad zakorači na scenu s Džoom Perijem, on je ravnopravan s njim. I samo Peri kaže: “Da, dobar je.”

DŽONI DEP I DŽEF BEK SNIMILI SPOT ZA MOĆNU I PSIHODELIČNU VERZIJU LENONOVE “ISOLATION”

Takođe, Kuper je nedavno branio Depa posle optužbi za porodično nasilje koje je iznela njegova bivša supruga Amber Heard.

– Mi smo najbolji prijatelji… Nikad ga nisam video da je ikoga prstom takao. Jedan je od najnežnijih ljudi. I sve njegove bivše devojke i supruge govore isto – rekao je za NME. – Zaista je teško poverovati da će se odjednom pretvoriti u to čudovište. I znam tipa – stalno sam s njim na turneji. On je jedan od najbezazlenijih ljudi koje sam ikad upoznao.

HL/Izvor: tonedeaf.thebrag.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime