Ako ste za dobru svirku… Crveni Karton i Bolesna Štenad 19. januara u niškom Feedbacku

0
230
Oglasi

Dva trenutno najatraktivnija pank benda u Srbiji, Crveni Karton i Bolesne Štenad, nastupiće 19. januara u niškom klubu Feedback.

Crveni Karton/Photo: facebook@CrvenikartonKS
Crveni Karton/Photo: facebook@CrvenikartonKS

Pank rok ska sastav, jedan od predvodnika nove generacije srpskih bendova, Crveni Karton, oformljen je 2010. godine u Kruševcu.

Prvi Ep objavili su samostalno kao i prvi album pod nazivom “Bekstvo u realnost” (2011), drugi “Buđenje” (2015) za izdavačku kući Take It Or Leave It, a treći je u planu za ovu godinu. Pobednici su BARF 2017 festivala.

Crveni Karton je jedan od najaktivnijih, najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova u Srbiji, a ovo će biti njihov drugi nastup u klubu Feedback.

Ekipu benda čine: Vladica Ristić (vokal), Stevan Pavlovic (gitara, vokal), Igor Mladenović (bas, vokal) i Ivica Lukovic (bubanj).

Bolesna Štenad/ Photo: Promo
Bolesna Štenad/ Photo: Promo

Bolesna Štenad je beogradski sastav koji postoji više od pola decenije, a sebe nazivaju jednim od vizuelno najružnijih bendova u regionu.

Bend je neuobičajen u svakom smislu, pa i kada je reč o biografiji – nemaju je!

Ulaznice za koncert bendova Crveni Karton i Bolesna Štenad u klubu Feedback možete kupiti u Vintage Shopu po ceni od 300 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime