Ako ste voleli “Lost”… Stiže epska avantura “La Brea”, pogledajte trejler

0
638
Oglasi
La Brea/Photo: Fox promo
La Brea/Photo: Fox promo

Za ljubitelje kultne serije “Lost” i sličnih misterioznih drama, FOX kanal spremio je pravu TV poslasticu – seriju “La Brea”, koju ćemo od 30. marta premijerno moći da pratimo svake srede u 22.00.

Epska avantura počinje kada se ogromna vrtača otvori usred Los Anđelesa, na mestu katranskih jama, poznatih kao La Brea, i Bulevara Vilšir, i povuče stotine ljudi, vozila i zgrada (uključujući jedinstveni Muzej automobila Petersen) u mračne dubine.

Oni koji su preživeli pad nalaze se u misterioznom i opasnom drevnom svetu, gde moraju da se udruže kako bi opstali. U međuvremenu, ostatak sveta očajnički pokušava da shvati šta se dogodilo.

La Brea/Photo: Fox promo
La Brea/Photo: Fox promo

U potrazi za odgovorima, porodica Haris, razdvojena ovom nesrećom, moraće da otkrije tajne neobjašnjivog događaja, kako bi ponovo bila zajedno. Ponor i iznenadna pojava Teratornisa, izumrlih ptica grabljivica tokom poslednjeg

ledenog doba, privukli su pažnju Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD, čiji pripadnici proučavaju sličan događaj koji se odigrao u pustinji Mohave. Kako radnja napreduje, istražitelji shvataju da vrtače predstavljaju privremeni portal na istu lokaciju pre 10.000 godina. U međuvremenu, preživeli se bore da pronađu put nazad kroz portal, pre nego što se zatvori…

Autor i producent serije je Dejvid Eplbaum, koji je potpisao krimi-dramu “Mornarički istražitelji: Nju Orleans”.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime