Ako hoćete da gledate Springstina uživo, moraćete u Prag ili Milano…

0
284
Brus Springstin/Photo: screenshot YouTube @dvddubbingguy
Oglasi

Brus Springstin, što bi rekao Gibonni, ne odustaje. Zajedno sa svojim pratećim bendom E Street dodao je još 22 evropska datuma za iduću godinu. Trenutno, nama najbliži je Milano, gde će Springstin održati dva koncerta na stadionu San Siro, 1. i 3. juna.

Prema objavi na njegovim službenim stranicama, Prag, Barselona, Madrid i Hamburg samo su neki od gradova koje će Springstin posetiti. Turneja će započeti 5. maja koncertom u Kardifu, a završiće 25. jula velikim koncertom na Vembliju.

The Boss boluje, ali ne miruje… Brus Springstin objavio novu pesmu “Addicted to Romance”

U sklopu turneje, nazvane Springsteen and E Street Band Tour, Springstin je ovog leta već dolazio blizu regiona. Tako je 18. jula na stadionu Ernsta Happel održao koncert u Beču, pred oko 50.000 oduđevljenih fanova.

Springsteen and E Street Band Tour

Ukupno je ove godine održao 31 evropski koncert, na kojima je ukupno prodao više od 1,6 miliona ulaznica.

Osim turneje, Springstin priprema i novi, 22. po redu studijski album. On će se nadovezati na njegov prethodni album, “Only the Strong Survive”. Na albumu, objavljenom prošle godine, obradio je soul klasike muzilara kao što su Ben E. King, Commodores i The Temptations.

Prvi službeni Brus Springstin Dan obeležen u njegovom Nju Džersiju

The Boss je nedavno potvrdio kako je ‘follow-up’ album skoro gotov, iako se ne zna hoće li nastaviti tradiciju obrada, ili će se raditi o originalnom materijalu. Na albumu će se pojaviti i bivši član E Streeta, Dejvid Sansius, koji je takođe i prvi potvrdio njegov novi album. Osim svog albuma, Springstin se kao gostujući vokal pojavio na albumu Gaslight Anthema, “History Books”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime