AJMO SVI U NOVI SAD… 10. decembra Koncert godine u SPENSU

0
184
Oglasi

najava

Novosadski  Koncert godine, tradicionalna manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora bivše Jugoslavije biće održan 10. decembra 2016. godine sa početkom u 16:00 časova u Velikoj dvorani SPC “Vojvodina” (SPENS).

Ove godine na novosadskom Koncertu nastupaće svima dobro poznati bendovi: Goblini, Van Gogh, Ritam nereda, Bijesovi i Direktori. A prvi pud pred publikom na NS Koncertu godine nastupiće: Urban & 4, Kolja i grobovlasnici, IrieFM, i Čovek Vuk.

Čast da otvore ovogodišnji Koncert godine pripašće mladim I neafirmisanim bendovima – pobednicima 50. zaječarske Gitarijade, sastavu Hadži prodane duše, kao i grupi Harlekin, koja je pobedila na Gitarijadi Vojvodine  u Kisaču.

Pokrovitelj i ovog NS Koncerta godine je Grad Novi Sad, a koncert je petu godinu zaredom od Uprave za kulturu dobio status događaja od izuzetnog značaja za Grad.

Dizajn za ovogodišnji NS Koncert godine uradili su naš poznati strip crtač Branislav – Bane Kerac I njegov sin Tara Kerac, a za tehnički deo koncerta, kao i do sada, zadužen je novosadski Studio Berar, koji će ovom prilikom predstaviti novi sistem ozvučenja i rasvete.

Photo: Facebook @KoncertGodine
Photo: Facebook @KoncertGodine

Ulaznice su puštene u prodaju od 24. oktobra u prodajnoj mreži Gigs Tix-a širom Srbije, online, kao i na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Do 30. oktobra u ponoć ulaznice za parter će se prodavati po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Posle promotivnog perioda, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.250 dinara za parter i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 – sedenje. Cena svih ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.450 dinara.

U okviru promocije Koncerta godine 2016., na zvaničnom Koncert Godine YouTube kanalu imate priliku da slušate i gledate skoro sve najznačajnije snimke sa starih novosadskih Koncerata godine, uključujuci mnoge legendarne nastupe (EKV, Rambo Amadeus, Direktori, Deca loših muzičara, Zabranjeno pušenje, Miladojka Youneed, Bloodbath, Električni orgazam, Oružjem protivu otmičara, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi…), prvi put ekskluzivno i snimke iz 2015. godine u full HD kvalitetu slike i stereo zvukom, kao i veliki broj starih i sačuvanih muzičkih spotova nekadašnje NS plus produkcije (Džukele, Love Hunters, Obojeni Program, Boye, Goblini, Bjesovi, Gluve kučke, Instant Karma, stari Van Gogh).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime