Adrenalin… Knjiga Zlatana Ibrahimovića stigla u Srbiju – od švedskog predgrađa do krova sveta

0
892
Oglasi
Adrenalin, Zlatan Ibrahimović, promo
Adrenalin, Zlatan Ibrahimović, promo

On više ne mora da pokazuje svoju snagu ili da nas podseća na velike sportske uspehe, i zato je rešio da iskreno i pošteno ispriča kako se jedan bog lopte menja i nosi sa godinama koje prolaze: bez licemerja, a sa zrelošću i sumnjama koje je morao da nauči i prihvati. Vulkan izdavaštvo vam predstavlja životnu priču Zlatana Ibrahimovića – “Adrenalin”.

U stalnoj ravnoteži između dva sveta, između adrenalina i balansa, otkriva se jedna priča puna do sada nepoznatih detalja i anegdota, u kojoj se kroz vanserijske podvige provlače strah, nežnost i krhkost, osećanja koja u njemu postoje pored snage, odlučnosti i hrabrosti. Ta osećanja su dečkića iz Rosengorda dovela do vrha sveta, odakle nam sada priča o trenerima, penalima, svlačionicama, protivnicima, fudbalu – ali i o sreći, prijateljstvu i ljubavi.

IBRAHIMOVIĆ NAJAVIO PREMIJERU FILMA “JA SAM ZLATAN”: KAD DOĐEŠ NIOTKUDA, MORAŠ DA SE BORIŠ…

Kakvu vrednost danas ima gol za fudbalera koji proslavlja svoj četrdeseti rođendan, a u punoj je snazi i aktivno igra?

– Kada sam na terenu, osećanje da sam voljen daje mi neverovatan naboj. Kada me mrze, ja sam još bolji – kaže Zlatan Ibrahimović

Ovo nije jevanđelje o nekom bogu, već dnevnik jednog četrdesetogodišnjaka koji svodi račune sa svojom prošlošću i gleda budućnosti pravo u oči, kao da je još jedan protivnik sa kojim se treba suočiti.

Autobiografija Zlatana Ibrahimovića Adrenalin dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime