AC/DC objavili fotografiju nove postave uoči početka prve turneje u poslednjih osam godina…

0
1388
ACDC-live, press promo
Oglasi

Prva turneja australijskih rok legendi u Evropi u poslednjih osam godina počinje sledeće nedelje.

Trenutna inkarnacija legendarnog australijskog rok benda uključuje “stare” članove Brajana Džonsona i Angusa Janga, zajedno sa ritam gitaristom Stivijem Jangom, bubnjarom Metom Laugom i basistom Krisom Čejnijem.

AC/DC ovog leta u pet gradova u Evropi otvara svoje kafiće…

Stivi Jang je Angusov nećak i već nekoliko godina svira sa bendom, u početku je zamenio Malkolma Janga kada mu je dijagnostikovana demencija. Nakon što je Malkolm preminuo 2017, Stivi je ostao u bendu.

U međuvremenu, Laug je debitovao sa AC/DC na Power Trip festivalu u Indiju, Kalifornija, u oktobru nakon što je bubnjar Fil Rud otkrio da neće nastupiti na prvom koncertu benda u poslednjih sedam godina.

Može li Brajan Džonson da iznese celu turneju AC/DC zbog problema sa sluhom…

Čejni je najpoznatiji po tome što je svirao u Jane’s Addiction i nedavno je zamenio Klifa Vilijamsa nakon što se povukao sa turneje.

Džonson se vratio u grupu nakon što je napustio bend 2016. zbog problema sa sluhom, zbog čega ga je menjao Eksl Rouz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AC/DC (@acdc)

Turneja “Power Up” – u znak podrške njihovom istoimenom albumu iz 2020. – počeće u Veltins areni u Gelzenkirhenu u Nemačkoj 17. maja, nakon čega će uslediti koncerti u Španiji, Austriji, Švajcarskoj…

Turneja takođe uključuje dva termina na londonskom stadionu Vembli 3. i 7. jula, pre nego što se nastavi na više datuma u ​​kontinentalnoj Evropi. Turneja će se završiti u Croke Park+ u Dablinu 17. avgusta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime