A kako su se zvezde Lovefesta provele u Vrnjačkoj Banji? Ovo su njihovi utisci…

0
181
Photo: Lovefest
Oglasi

Od završetka 11. Lovefesta u Vrnjačkoj Banji prošlo je dva dana i pravo je vreme da se saberu i utisci izvođača koji su ove godine nastupili na festivalu.

Iako na Lovefest stižu sa velikih svetskih događaja, velikani tehno muzike među kojima su Maceo Plex, Loco Dice, Chris Liebing, Matador i mnogi drugi imali su samo reči hvale za ono što su videli u Vrnjačkoj Banji.

Jak utisak je na prvom mestu ostavila svakako masa koja je do kraja svakog seta đuskala bez prestanka, a odmah za njom slede bina i scenografija.

Maceo Plex_1

Tako je Maceo Plex snimio najlepši momenat festivala i zahvalio se svima na svojoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Matador je u samo jednoj reči opisao upravo ono iza čega Lovefest stoji od samog početka – kvalitet! On je bio očaran masom ispred sebe, a posle nastupa izjavio je da će mu festival ljubavi sasvim sigurno biti jedan od najboljih setova u ovoj godini.

Jay Clarke/ Photo: Lovefest
Jay Clarke/ Photo: Lovefest

Jay Clarke je iskoristio raniji dolazak u Vrnjačku Banju da se prošeta njenim parkovima i napravio jednu zanimljivu fotografiju u centru grada.

Posle nastupa, zahvalio se svima na magičnoj festivalskoj noći i istakao da mu je nastup na Heineken Lovefestu ujedno i nastup pred najvećim brojem ljudi ikada.

Jamie 326_1

Stari as elektro scene Jamie 3:26 iskoristio je period pre nastupa da u lepotama Banje uživa zajedno sa legendarnim Altonom Millerom i Joe Clausselom, a tokom nastupa na svom Instagram profilu podelio je fotografije i video snimke Energy Stagea sa svojim fanovima.

Jamie 326

Rick Maia je bio toliko oduševljen da je na festivalu proveo sva tri dana, a osim zvaničnog seta, natupio je i na afterpartiju zajedno sa Valentinom Kanzyanijem i tako zatvorio ovogodišnje izdanje  Lovefesta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime