Biće rokanja kod Krupačkog jezera… Večeras počinje sedmo izdanje Lake Festa

0
243
Oglasi
Hladno pivo/ Photo: Promo
Hladno pivo/ Photo: Promo

Sedmo izdanje Lake Festa koji se održava pokraj Krupačkog jezera u Nikšiću počinje večeras u 19:00 časova.

Publika koja večeras dođe na Lake Fest imaće prilike uživa u nastupima bendova Hladno Pivo, Zabranjeno Pušenje, Gomila Nesklada, Justin’s Johnson, Buč Kesidi i Mikrokozma.

Zabranjeno pušenje: Photo: Saša Midžor Sučić
Zabranjeno pušenje: Photo: Saša Midžor Sučić

Popularni zagrebački punk bend Hladno pivo jedan je od hedlajnera festivala i obećava odličan provod kako bi podsetio posetioce Lake Festa na njihov nastup od pre par godina.

– Jako se dobro sećam tog koncerta i neverovatne energije. Publika je bila neverovatna a i mi smo bili na visini zadatka. Ove godine će repertoar bit naravno malo drugačiji jer se to kod nas stalno menja. Neke stvari sa zadnjeg albuma nismo imali još prilike da predstavimo pa će pored onih pivskih naših klasika ljudi moći da čuju i “Firmu”, “Mojoj Majici”, “Vjeruj u mene” i još neke nove stvari koje su nam trenutno koncertni favoriti – izjavio je frontmen Hladnog pica.

Buč Kesidi/Photo: Promo, LampshadeMedia
Buč Kesidi/Photo: Promo, LampshadeMedia

Sedmo izdanje nikšićkog Lake festa koji će se održati na Krupcu od 11. do 13. avgusta, biće kao i do sada, u duhu ne samo rok muzike, već i ekologije.

Akcija Rock&Recycle je i ove godine jedna od bitnijih stvari na festivalu, a svi koji prikupe 20 plastičnih flaša dobiće poklon.

Gomila Nesklada/ Photo: Facebook/ Gomila Nesklada
Gomila Nesklada/ Photo: Facebook/ Gomila Nesklada

U okviru projekta “Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori”, koji Ministarstvo održivog razvoja i turizma realizuje sa UNDP, pokrenuta je inicijativa “Smanji svoj štetni uticaj”.

Lake fest se pridružio kampanji na način da će se svi izvođači odreći dela honorara, koji će biti preusmeren u fond za očuvanje životne sredine.

Justin’s Johnson/ Photo: Facebook@ justins.johnson.music
Justin’s Johnson/ Photo: Facebook@ justins.johnson.music

Ulaznice za Lake Fest mogu se kupiti i na samom ulazu na festival po ceni od 10 evra za jedno veče i po ceni od 25 evra za komplet ulaznica.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime