3K Mol u subotu u Novom Sadu… Tri Kapljice, Kamper i Kratom 16. aprila u Domu b-612

0
280
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Pozivamo vas da u subotu, 16. aprila dođete u novosadskom klubu Dom b-612 na jedno kvalitetno druženje uz šarenoliki muzički program – 3K Mol.

Za jedno veče moći ćete da čujete tri stilski različita benda koja dolaze iz Brutal Studia ali nose isti osmeh i pozitivnu energiju, a to su Tri Kapljice, Kamper i Kratom.

Tri Kapljice/ Photo: Rastko Zekić
Tri Kapljice/ Photo: Rastko Zekić

Sada već stari (a staro je novo mlado) pank rok trio Tri Kapljice nastupiće u novoj (sada već staroj a znamo šta je staro…) postavi u kojoj je na bas gitari gospodin Charlie Charoll nama poznatiji kao Čaki Srbin.

“BILO BI DOBRO” DA SVI BUDEMO DOBRO… BEND TRI KAPLJICE PREDSTAVIO NOVI VIDEO SINGL

Radi se o dobro poznatom novosadskom energičnom pank rok sastavu koji kroz svoju muziku provlači pop elemente poput pevljivih refrena, extra cool stajlinga i Čakija Srbende koji je uvek u trendingu, nosi polo majcu sa dignutom kragnom i to… Ne propustite!

Posle duže pauze, alternativni rok trio Kamper posoljen ŽeŽeovim sintisajzerima pomoćiće vam da uplivate u svet mašte i rasteretite se loših misli.

Ovaj trojac je na sceni desetak godina i maksimalno uživa u svom eksperimentisanju sa žanrovima, ritmovima, kombinovanjem elektronike i live instrumenata.

Kratom, eksperimentalna nojz, alt/rok, kraut, dark/rok banda starkelja iz raznih bendova, bez maski na licu pružiće vam po drugi put live nastup nakon koga će vam malko zujati u ušima.

Nemojte puno da očekujete, jer ćete sigurno dobiti malo manje od toga, ali prihvatljivo jeste…

Cena ulaznice iznosi 400 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime