2016 MTV EMA: Džastin Biber ubedljivo najbolji

0
233
Oglasi
Justin Bieber/ Photo: Facebook @JustinBieber
Justin Bieber/ Photo: Facebook @JustinBieber

Na ovogodišnjoj dodeli evropskih muzičkih nagrada MTV EMA održanoj 6. novembra u Roterdamu, kanadski pevač Džastin Biber osvojio je najviše priznanja i to: Best Song za pesmu “Sorry”, Best Canadian Act i nagradu za umetnika sa najvećim brojem fanova.

Ekscentrična pevačica Lejdi Gaga osvojila je nagradu za najbolju umetnicu i najbolji scenski izgled, ali ni ona kao ni Džastin Biber nisu bili prisutni na dodeli nagrada.

Veliki favorit i veliko razočarenje Bijonse, pevačica sa pet nominacija koja je krajem avgusta osvojila najviše video muzičkih priznanja  (VMA), nije dobila nijednu nagradu.

Bibi Reksa/ Photo: Facebook @MTVEMA
Bibi Reksa/ Photo: Facebook @MTVEMA

Kalifornijska grupa Green Day osvojila je nagradu “međunarodne ikone”, dok je “otkriće godine” dodeljeno mladoj švedskoj pevačici Zari Larson. Domaćica ceremonije bila je američka pevačica Bibi Reksa koja je otvorila globalno muzičko slavlje neverovatnim scenskim nastupom.

Na ceremoniji su, pored ostalih, nastupali i The Weeknd i pevač Bruno Mars koji je prvi put uživo izveo svoj novi hit “24K Magic”.

Evropske nagrade MTV su predviđene da budu alternativa tradicionalnim muzičkim nagrada MTV namenjenim široj publici, ali su i na ovogodišnjoj dodeli dominirali muzičari iz severne Amerike. Spisak svih dobitnika 2016 MTV EMA nagrada možete da pogledate OVDE.

Izvor: Beta.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime