2 u 1 u Amerikani… Ana & The Changes i Ljubičice 6. aprila u Domu omladine Beograda

0
397
Ljubičice
Ljubičice/ Photo: Aleksa Borković
Oglasi

Dugo nisu svirali u Beogradu, a sada su odlučili da udruže snage i održe dva koncerta za jedno veče. Ana & The Changes i Ljubičice održaće koncerte 6. aprila u Domu omladine Beograda u sali Amerikana.

Bendovi će tom prilikom premijerno da izvedu pesme sa novih albuma – “Susret” i “Dok čekamo pad”, ali i prošetati kroz više od deset godina duge karijere.

Ana & The Changes
Ana & The Changes/ Photo: Danilo Mijatović

Poslednji koncert Ana & The Changes održali su u Beogradu pre dve godine. U međuvremenu su za numeru “Tu” dobili nagradu Zadužbine Milan Mladenović za najbolju pesmu 2021, a ove godine očekuju brojne gejmerske hitove kao rezultat saradnje sa studijom Demagog i Igorom Simićem.

Sa flautistkinjom Milenom Jančurić Ana je komponovala muziku za predstavu Olge Dimitrijević “Drama o kraju sveta” (Atelje 212), a tokom marta će objaviti EP “Susret” sa pesmama na srpskom jeziku.

Prošireni sastav Ana & The Changes čine: Ana Ćurčin i klavijaturista Goran Antović, Ana Protulipac (bas i vokal), Aleksa Milijanović (bubnjevi) i Milena Jančurić (flauta).

Kuriozitet je da će ovim koncertom biti obeleženo deset godina od objavljivanja prvog singla “Cut Loose” i prvog koncerta koji je Ana održala u KC Grad.

Pančevačke Ljubičice su posle višegodišnje pauze, prošlog leta predstavile novi zvuk i oduševili region singlovima “Opet” i “Možda je vreme”.

Posle trogodišnje koncertne pauze, vratili su se pred domaću publiku 20. januara u Kulturnom centru Pančeva i sa pijanistkinjom Olgom Petrović predstavili prva dva izdanja izdavačke kuće Krokodil, albume “Slow Rag” i “Dok čekamo pad”.

Ljubičice su sada trio, u kome uz braću Stevanović, Petra i Vuka, Olga svira klavijature i peva. Ta kombinacija lepote, ljubavi, gruva, zapitanosti i odlučnosti dobija sasvim novu snagu na bini, bez obzira da li pevaju stare hitove ili potpuno nove pesme.

“Dok čekamo pad” je album koji će Ljubičice objaviti tokom marta. Pored novih pesama koncert će svakako obeležiti horsko pevanje njihovog hita “Jedva čekam rat ljudi protiv mašina”.

Dakle, sve ljubitelje dobre muzike 6. aprila u Domu omladine Beograda očekuju dve grupe koje uživaju u tome što rade, osam vrhunskih muzičara na sceni, dva nova albuma i dobro znani hitovi.

Ulaznice možete da nabavite na svim prodajnim mestima i preko online platforme tickets.rs, kao i na blagajni Doma omladine.

Promo cena karte za oba koncerta do kraja februara je 1.000 dinara, regularna cena je 1.200, a od 1. aprila ulaznica će koštati 1.500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime