12 miliona korisnika, 97 miliona sati gledanja… Serija o seksu je apsolutni hit na Netflixu

0
273
Sex education, NEtflix
Oglasi

21. septembra na Netflixu je objavljena četvrta sezona serije “Seksualno obrazovanje”, koja je odmah postala jedna od najgledanijih na ovoj striming platformi.

Prema podacima koju je Netflix objavio, za nedelju dana četvrta sezona serije odgledana je nešto više od 97 miliona sati gledanja, odnosno 12 miliona korisnika je pogledalo finalnu sezonu. Poslednja sezona se sastoji od osam epizoda.

Frontmen Bombjaj štampe u novoj Netflix hit seriji koja se bavi – romskim hip-hopom…

“Nakon zatvaranja poglavlja u srednjoj školi Murdejl, Otis i Erik se sada suočavaju sa novim izazovom: prvi dan u Kevendiš šestom razredu. Otis je nervozan zbog otvaranja svoje nove klinike, dok se Erik nada da više neće biti gubitnici. Ali Kevendiš je kulturni šok za sve studente Murdejla- mislili su da su progresivni, ali ovaj koledž je drugi nivo.

U SAD, Mejv živi svoj san na prestižnom Univerzitetu Volas, gde joj predaje kultna spisateljica Tomas Moloj. Otis žudi za njom dok se prilagođava da ne bude jedino dete kod kuće ili jedini terapeut u kampusu…” zvanični je sinopsis poslednje sezone.

Sex education, NEtflix

Šta kritičari kažu o finalu serije?

Serija ima solidne ocene – 8,3 na IMDb-u i 94% na Rotten Tomatoes-u. Ali od svih sezona, poslednja do sada ima najnižu gledanost, posebno poslednja epizoda. Svi se slažu da je ovo sasvim drugačija sezona jer su klinci porasli i nema više nezgodnih trenutaka koji su krasili prethodne sezone. Iako je priča razbacana na sve strane, konsenzus je da serija nije mogla bolje da se završi.

“Stranger Things” i “Wednesday” skinuti s trona, nova Netflix hit serija ih je “pojela za doručak”…

“Nekome se možda neće svideti svi novi likovi ili kako je sve ispalo, a neki se možda ne slažu sa tim gde će Otis na kraju završiti, ali serija ostaje potpuno iskrena. Zbrkana je, ali na kraju daje obožavaocima pravi kraj sa nekim zaista prelepe, ponekad srceparajuće scene“, piše The Wrap.

“Četvrta sezona dokazuje da će Netflix drama biti jedan od svetlijih trenutaka moderne televizije, zapamćena po tome što se na škakljiv način bavila tabu temama i stvarala inkluzivne priče bez jeze. Hvala, seksualno obrazovanje, bilo mi je zadovoljstvo“, kaže kritičar Metroa Stela Akinvumi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime