Zvezda “The Last of Us” pala na vozačkom jer su joj smetali plakati s njenim likom…

0
411
Bela Remzi u seriji The Last of Us, HBO promo
Oglasi

Glumica Bela Remzi postala je vrlo popularna zahvaljujući u ulozi u seriji “The Last of Us” koju prikazuje HBO i u kojoj joj je glumački partner Pedro Paskal. Međutim, ta popularnost ima i negativnu stranu. Ova 19-godišnjakinja nedavno je pala na vozačkom ispitu a za to krivi plakatesa svojim likom koji su bili postavljeni uz put, što joj je odvlačilo pažnju.

Za Belu Remzi uloga u seriji „The Last of Us“ svakako je najveća u njenoj karijeri, iako je imala značajnih uloga poput one u seriji “Igra prestola”. Kako je rekla za BBC, ona se posle snimanja serije vratila kući u engleski gradić Lesteršir.

Već su “namirisali zlatnu koku” … Stiže i druga sezona serije “The Last of Us”?

– Bilo mi je čudno da vidim plakate s mojim likom, čudnije nego kada sam ih videla u Los Anđelesu. Sutradan sam izašla na vozački ispit i pala jer sam neprestano vozila pored tih plakata što mi je bilo vrlo čudno – izjavila je Bela.

U seriji “The Last of Us” ona glumi Eli, tinejdžerku koja je imuna na zarazu koja pretvara ljude u nasilna stvorenja koji ugrizom prenose virus na druge ljude. Pedro Paskal glumi Džoela koji vodi Eli sa sobom preko Amerike kako bio je upoznao s ljudima koji traže lek protiv zaraze.

Depeche Mode bi mogli da ponove uspeh Kejt Buš zahvaljujući – “The Last of Us”

Serija je zasnovana na istoimenoj kompjuterskoj igri iz 2013. godine. Gledanost serije je ogromna, prema informacijama HBO, prvu epizodu gledalo je 4,7 milipna ljudi u Americi čime se svrstava uz bok najvećim hitovima HBO a to su serije “Boardwalk Empire” iz 2010. i “Kuća zmaja” iz 2022. HBO je već objavio da će se snimati druga sezona.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime