Zvanično: Sudija odbacio slučaj protiv Kevina Spejsija

0
147
Oglasi
Kevin Spejsi/Photo: YouTube printscreeen
Kevin Spejsi/Photo: YouTube printscreeen

Kao što se najavljivalo, federalni sudija u SAD odbacio je u četvrtak sve tvrdnje jednog od dvojice muškaraca koji su tužili glumca Kevina Spejsija za navodno seksualno uznemiravanje tokom osamdesetih godina prošlog veka, pošto je on odbio da javno otkrije svoj identitet.

Odluka sudije Luisa Kaplana usledila je pošto su advokati muškarca poznatog u sudskim dokumentima pod inicijalima C.D. naveli da bi otkrivanje njegovog identiteta izazvalo “iznenadnu i neželjenu pažnju” što “on jednostavno ne bi mogao da podnese”, prenosi Reuters.

KEVIN SPEJSI DOBIO PRVU ULOGU POSLE OPTUŽBI ZA ZLOSTAVLJANJE, REDITELJ ODUŠEVLJEN ŠTO ĆE SARAĐIVATI S NJIM…

Kaplan je u odluci od 3. maja naveo da Spejsijeva popularnost uvećava interes javnosti da sazna identitet osobe C.D. kao i da “korektnost” nalaže da on istupi javno pre nego što se nastavi sa suđenjem.

Drugi podnosilac tužbe je glumac Entoni Rep. Advokat Repa i osobe sa inicijalima C.D. odbio je da komentariše odluku suda.

AKO STE SATERANI UZA ZID I OSEĆATE DA ZA VAS NE POSTOJI PUT… KEVIN SPEJSI POSLAO PORUKU SVIMA KOJI RAZMIŠLJAJU O SAMOUBISTVU

On je, ipak, nagovestio da bi C.D. mogao da uloži žalbu na odluku ukoliko bi njegova tužba bila odvojena od Repove.

Kevin Spejsi osvojio je Oskara za najbolju ulogu u filmu “Američka lepota”, kao i za sporednu ulogu u ostvarenju “Uobičajeni osumnjičeni”. Poznat je i po ulozi u seriji “Kuća od karata” u produkciji Netfliksa prije nego što je ta kompanija prekinula sve odnose sa njim nakon što su se 2017. protiv njega pojavile optužbe za seksualno uznemiravanje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime