Zoe Kida predstavila autobiogrfsku pesmu “Keks”…

0
91
Zoe Kida - Keks/Photo: Jelena Petkovic
Oglasi

Autentična kantautorka Zoe Kida, posle zapaženih singlova “Bejbi”, “Žena dete”, “Sunce”, “Voli me“ predstavila je autobiografsku pesmu “Keks” u kojoj će se, verujemo, mnogi roditelji pronaći.

“Keks” je četvrti po redu singl sa EP-a “Žena dete” za koju je muziku i tekst napisala Zoe, a aranžman potpisuje Ivan Mirković Bambi. Spot je snimila Jelena Petković po ideji Zoe Kida.

Zoe Kida – Keks/Photo: Jelena Petkovic

“Keks” je iskrena, duhovita, autoironična ispovest umorne mame koja glad za snom zamenjuje keksom i slatkišima. Zoe se sa osmehom seća neprospavanih noći, dana “mrmota” koji nemaju ni početak ni kraj.

– “Keks”, je u šali nazvana “tužna” pesma sa happy endom, tu je da nas nasmeje, oraspoloži, podseti na slatke muke koje sve zajedno prolazimo kao roditelji. Kroz pesmu pričam priču koja je podsećanje svežim mamama da nisu same i da imaju žensku podršku! Verujem da će me mnogi razumeti – kroz osmeh je izjavila Zoe Kida

Headlinerke urbane kulture – Zoe Kida: Sve u životu i u muzici počinje i završava se stavom

Njena muzika spontano nastaje, iz njene radoznale duše, miksujući razne žanrove, soul, rnb, funk, pop, afro žanrove i aktuelne muzičke trendove i tendencije. Kao i uvek svoja, prepoznatljivog glasa i modnog stila.

Zoe Kida – Keks/Photo: Jelena Petkovic

Uskoro očekujemo i spot za pesmu “Adam i Ševa” , dok se poslednja pesma “Visočanstvo” sa EP-a “Žena Dete” očekuje u septembru. Na jesen Zoe Kida najavljuje i svoj album prvenac “Cosmic delivery”.

Zoe Kida vam predstavlja “Sunce”

Da je vrlo svestrana pokazuje i kroz svoj brend Žena dete u kojem dominiraju majice sa natpisima stihova njenih pesama.

Konstrakta, Gile, Cane, Rambo, Đule… osnovali Bend 55 i snimili pesmu “Jedra”, a razlog je – humanitarna akcija

Zoe je i deo ekipe Jedro, gde se okupilo 55 poznatih domaćih muzičara, glumaca i drugih javnih ličnosti koji su otpevali pesmu sa ciljem da se prikupe sredstva za lečenje petoro dece obolele od Dišenove mišićne distrofije. Tekst pesme nazvane Jedro napisala je Snežana Vukomanović, muziku je komponovao Mirko Vukomanović, aranžman je uradio Kiki Lesendrić, vokalnu produkciju je realizovala Aleksandra Kovač, a spot je režirala Ana Maria Rossi. Zoe moli sve ljude dobre volje da pošalju broj 5 na 3091.

Uživajte u pesmi i spotu “Keks”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime