Živ je Matrix, umro nije… Warner bros. odlučio da nastavi legendarnu franšizu

0
158
Matrix promo
Oglasi

Svemir Matrixa širi se sa novim filmom koji vodi Dru Godar. Pisac i reditelj, najpoznatiji po radu na naslovima kao što su “The Martian”, “The Cabin in the Woods” i Netflixova serija “Daredevil”, režiraće film i napisati scenario.

Kijanu Rivs ima samo jednu uspomenu iz prvog “Matrixa”… mala je i crvena je i cool je…

Godar ima mnogo iskustva sa naučnom fantastikom, nakon što je počeo da piše epizode “Buffy, ubica vampira”, kao i serije “Lost”, pa bi moglo da se očekuje da je dostojan zadatka. Naročito nakon poslednjeg, razočaravajućeg dela sage.

Nije teorija zavere, nego ozbiljna naučna studija: Šanse da stvarno živimo u Matrixu su 50-50

Iako je trenutno bez naziva, projekat će biti prvi film o Matrixu koji neće direkto uključivati ​​kreator(k)e Lanu i Lili Vačovski, iako će Lana biti prisutna kao izvršni producent. Detalji zapleta trenutno se drže u tajnosti, ali zvuči kao da Godar ima snažnu viziju za produženje franšize.

– Dru je došao u Warner Bros sa novom idejom za koju svi verujemo da bi bila neverovatan način za nastavak sveta Matrixa, tako što će poštovati ono što su Lana i Liiy započele pre više od 25 godina i ponuditi jedinstvenu perspektivu temeljenu na njegovoj sopstvenoj ljubavi prema filmu – rekao je predsednik produkcije Warner Bros. Motion Pictures Džesi Erman u izjavi.

A ovako je sve počelo…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime