Žika Todorović na meti FB prevaranata: Nisam tražio novac putem Facebooka, nemam čak ni profil na toj društvenoj mreži…

0
401
Oglasi
Srđan Žika Todorović/Photo: YouTube printscreen
Srđan Žika Todorović/Photo: YouTube printscreen

Vest da je glumac i muzičar Srđan Žika Todorović (56) na Facebook statusu objavio da mu je potrebna novčana pozajmica i traži od korisnika ove mreže da mu pomognu, iznenadila je mnoge. Međutim, glumac se sada tim povodom oglasio i otkrio šta se krije iza svega.

Sporna objava glasila je ovako: “Osam somića do sutra da se uplati, treba mi na zajmić? Ima li ko? Stvar je hitna i ozbiljna. Trasu vraćam. Inboks”. Bila je na njegovom profilu neko vreme, da bi kasnije bila obrisana, a da stvar bude čudnija, obrisan je i profil na kome je bila autentična glumčeva fotografija, ime i prezime, kao i prepiske sa brojnim javnim ličnostima njegove generacije.

SRĐAN ŽIKA TODOROVIĆ OTKRIO: TATA BORA NIJE BIO ODUŠEVLJEN IDEJOM DA BUDEM BUBNJAR, BARABA…

Žika se oglasio ovim povodom i objasnio da je posredi nesporazum i da je profil na Facebooku bio lažan.

– Javljali su mi se prijatelji u stilu mi ne možemo da verujemo šta je izašlo u novinama i na portalima. Mene generalno to ne zanima, ali neko će stvarno da poveruje da žickam lovu preko društvenih mreža – kaže glumac, a prenosi Blic.

Glumac je rekao da nema profil na Facebooku i kako ga nikada nije ni imao.

– Ja sam stara škola i nisam ovo prijavljivao službi za visokotehnološki kriminal, a profil je nestao kada se pojavila ova priča. Definitivno je lažni profil. Ne znam ko je mogao ovo da mi smesti, s poznatima sam u odličnim odnosima, to je neka budala koja je htela da me diskredituje. Kao da bih ja tražio pare na društvenoj mreži, i to 8.000 dinara, kao da nemam od koga da pozajmim tu svotu. Nemam profil na Facebooku niti nameravam da ga imam, na internetu samo slušam muziku – rekao je Srđan Todorović.

HL/Izvor: blic.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime